Hovudside

Slik fjerner Bakgrunn Når Drywall er ikke fylt

by Walther

Slik fjerner Bakgrunn Når Drywall er ikke fylt

I hovedsak tapet er limt på gips. Dessverre i mange tilfeller vil du finne ut at gips er ikke primet og papiret ble bare limt til den grønne bord eller hvitt bord. Den vinyl som brukes i ny tapet skaper et beskyttende lag som gjør det vanskeligere å fjerne papiret. For å få til limet må du perforere papiret. Bruken av enzymet stripperen vil hjelpe du fremskynde prosessen.

Bruksanvisning


•  Resultat bakgrunnen ved hjelp av et bakgrunnsbilde fra krittmerket. Dette er et lite verktøy med lite Annet på det som perforerer tapet. Dette gjør væsken brukes på tapetet å løsne limet. Fylles oppgaver over hele overflaten av tapet. Du kan få disse verktøyene på de fleste hjem forbedring butikkene.

•  Bland enzymet stripper med varmt vann. Bruk anbefaling forholdet notert på merkevare av enzymet stripper du kjøper. Forholdet vil variere per merke. Du kan få enzym stripper på de fleste hjem forbedring butikkene.

•  Spre enzymet blandingen på veggene med en pensel eller svamp. Ha et par gummihansker for å beskytte hendene fra enzymer. La oppløsningen på veggen i en periode på 20 minutter eller mer hvis produsenten av enzymet antyder lenger. Du vil at bakgrunns å bo våt mens du arbeider for å fjerne det. Hvis det begynner å tørke ut, legge mer til veggen når du beveger deg på.

•  Skrap bakgrunnsbilde av gips med et bakgrunnsbilde skrape. Papiret skal komme ut relativt lett, men hvis du opplever flekker som pinne, bruke mer enzym renere og arbeide på et annet sted i noen minutter. Kom tilbake og forsøke å fjerne flekken en gang. Fortsett denne til du fjerne all tapet.

Tips og advarsler


  • Enzym strippere kan frata damper. Selv om du fortynne den kjemiske i vann, bruk en ventilasjonsmaske når du arbeider med noen kjemikalier for å beskytte deg selv.