Hovudside

Hvordan Design en Pool & Yard

by Walther

Hvordan Design en Pool & Yard

Skape et godt utformet basseng med passende landskaps kan øke et hjem verdi betydelig. Investere tid til å utvikle en plass som er brukervennlig og visuelt tiltalende. Gangtrafikk skal flyte godt rundt bassengområdet for familiemedlemmer og gjester. Designe bassenget og den umiddelbare plass rundt det for ulike aktiviteter, som for eksempel soling, grilling og holde parter. Tenk på måter å innlemme utendørs møbler inn i landskapet design, siden en pool plass vil kreve slapper stoler, spise bord og noen type markise ly fra solen.

Bruksanvisning


•  Mål verftet plass for bassengområdet. Definere målinger for en innkjørsel, fortau, noen utendørs bygninger og en installert carport, for eksempel i den overordnede planen på papir. Skisser bassenget rundt presise verftet dimensjoner, siden avstanden bassenget må være den første bekymring. Overføre alt til millimeterpapir før de bestemmer seg for en eksakt basseng form eller størrelse.

•  Få en liste over bykoder. Kjenner lover før du kjøper bassenget. Finn ut hvor nær et basseng kan være til naboens eiendom linje, også. Pass på at et basseng 8 meter i dybden, eller enda dypere, vil bli tillatt i nabolaget ditt før graving starter. Etablere en grunnleggende basseng form og verftet dimensjoner bassenget vil kreve, slik at du kan diskutere prosjektet med å bygge tjenestemenn. Planlegg en 20-by-30 fots rektangulært svømmebasseng 8 meter dyp, for eksempel at du vil installere en viss avstand fra alle eiendom linjer som kreves av loven.

•  Velg basseng materialer og ledsagende enheter. Velge å installere en flis-dekket betong basseng, for eksempel. Eller gjennomgang ett-enhet glassfiber bassenger og betongbassenger med en vinyl liner. Bestem om bassenget vil forlenge over bakkenivå eller sitte på toppen av bakken hvis det er en fire-fots bassenget. Se over alternativer for et stupebrett, skyvebrett og vannfilterhuset. Snakk med Better Business Bureau om referanser for lokale basseng montører.

•  Design plass rundt bassenget grensen. Plasser bassenget på et millimeterpapir tegning, og skissere en ramme på minst 6 meter bred rundt bassenget. Bruk grensen for en sittegruppe og turområde for å få tilgang til bassenget. Innlemme plantasjeeiere og kunstnerisk fekting å skjule basseng filtersystemer, men aldri satt planters ved vannkanten fordi svømmere kan snuble i dem. Betong med glatte steiner innebygde er et godt alternativ for grensen ved bassengkanten.

•  Del opp rester verftet mellomrom for skjønnhet. Bruk buede linjer i stedet for firkantet boks områder for småstein, mulch, rosehager eller tabellplasser med paraplyer. Innlemme eviggrønne trær og busker langs eiendom linjer, siden løvtrær vil slippe sine blader i bassenget. Plan møbler som inkluderer fluktstoler for svømmere og en patio dining set. Legg en grilling plass eller utekjøkken. Bruk rikelig med definerte planting mellomrom for blomster og plante gress for noen plen plass å myke opp utseendet av bassenget.

Tips og advarsler


  • Bruk uteplass skyggelegging i form av alle tre pergolaer eller et hus markise i planen. Ikke overdriv verftet plass, siden en travel utseende vil gjøre bassengområdet synes rotete.
  • Designe alt, inkludert størrelsen på grillen brukes, for å se forholdsmessig med huset og generelle eiendom.