Hovudside

Hvordan få Chapstick Ut av 100% Polyester

by Walther

Hvordan få Chapstick Ut av 100% Polyester

Chapstick leppepomade voks basen holder fuktighet låst inn i huden og hindrer leppene fra å bli chapped med et beskyttende lag. Dette samme voksbasert stoff forårsaker gooey fettflekker når det smitter over på 100 prosent polyester klær. Igjen for å sitte på stoffet, absorberer Chapstick inn i fibrene og fungerer som et klebrig magnet for å tiltrekke annet rusk som forbindelser flekken. Rask fjerning av Chapstick flekken ved hjelp av riktig utstyr og teknikker sikrer flekken er fjernet uten å skade 100 prosent polyester stoff.

Bruksanvisning


•  Legg den 100 prosent polyester plagget på en flat arbeidsflate. Skrape av så mye av Chapstick leppepomade flekken som mulig.

•  Dekk flekken med natron. La den sitte i 30 minutter slik at pulveret kan absorbere fett fra stoffet. Pensle natron av stoffet og i søpla.

•  Fukt en ren, tørr svamp med tørr-rensing løsemiddel. Blot de rester Chapstick flekken med løsemiddel, som starter på det ytre området av flekken før du går innover. Flytt til en ren del av svampen og fortsette å DAB på flekken før du har fjernet så mye som mulig.

•  Vask 100 prosent polyester plagg i varmt vann. Bruke både vaskemiddel og alt-stoff blekemiddel for å fjerne eventuelle siste rester av leppe-balsam flekken. Hang-tørke polyester plagg for å unngå å skade den med varme fra tørketrommelen.

Tips og advarsler


  • Talkum kan også brukes til å absorbere Chapstick fettrester fra polyesterstoff.
  • Suge leppe-balsam farget plagg i en fortynnet hvit eddik løsning. Eddik bryter naturlig ned oljebasert beis, løfte det fra stoffet.
  • Overdreven varme skader polyester permanent. Unngå å bruke tørketrommelen eller et strykejern på polyester.