Hovudside

Hvordan holde mus under kontroll

by Walther

Hvordan holde mus under kontroll

En mus i huset kan være en stressende situasjon. Mus er ikke bare skjemmende, men de kan også spre sykdom og ødelegge hjem varer å bygge reiret. Bli kvitt mus krever tid og innsats, og det tar ofte mer enn ett forsøk. En av de beste måtene å holde mus under kontroll er å hindre gnagere fra å komme inn i hjemmet i første omgang. Hvis mus hjemsøke ditt hjem, handle raskt for å eliminere skadedyr.

Bruksanvisning


•  Rengjør ditt hjem og holde det rent på en jevnlig basis. Mus er tiltrukket av mat, så vier spesiell oppmerksomhet til områder der mat er lagret eller forbrukes.

•  Spray mus frastøtende rundt på innsiden og utsiden av huset for å hindre mus fra å komme inn.

•  Plasser mus feller rundt i huset for å fange mus som allerede har kommet inn i lokalene. Flere ulike utførelser av feller er tilgjengelig, inkludert produkter som vil drepe mus og andre som holder en fanget mus i live for deg å avhende borte fra hjemmet.

•  forgifte mus med gnager forgiftning. Ikke plasser giften der barn og kjæledyr kan nå den. Musene vil spise giften og dør andre steder, så bruker giften kan muligens forårsake råtnende skrotter i hjemmet.

•  Bruk hansker og plukke opp de døde mus fra feller eller de som ble drept med gift. Rydde opp i eventuelle mus avføring og grundig desinfisere hjemmet.

Tips og advarsler


  • Mus feller og gnager giften kan være farlig for dyr og barn. Brukes med forsiktighet.