Hovudside

Instruksjoner for å legge klor til en Pool

by Walther

Instruksjoner for å legge klor til en Pool

Mens eie et svømmebasseng er et tegn på luksus, og kan gi deg utallige timer med glede, kan det kreve store mengder vedlikehold. Rensing av vannet, og legger kjemikalier og filtrering av vann er bare noen få oppgaver som du må stadig gjenta å holde bassenget rent. En svært viktig kjemisk i bassenget er klor; det sanitizes vannet og hindrer vekst av alger og bakterier. Legge klor er en ukentlig forutsetning for å opprettholde en ren svømmebasseng.

Bruksanvisning


•  Test vannet i bassenget, ved hjelp av en spesialisert testing kit, for å bestemme mengden av klor som finnes i dag i det. Følg produsentens retning for å få en nøyaktig klor lesing.

•  Sammenlign testresultatene til diagrammet levert av vann testing kit. Anmeldelse av diagrammet for å finne ut hvor mye klor du trenger å legge for å optimalisere tilstanden til vannet.

•  Legg den anbefalte dosen av klor granulat eller tabletter per instruksjonene oppført av produsenten. Plasser klorgranuler eller tabletter i en flytende dispenseren eller, hvis tilgjengelig, i en intern klor-dispenser.

Tips og advarsler


  • Bruk bare klor utviklet spesielt for svømmebassenger.
  • Du må kanskje teste og legge pH eller alkalitet til bassenget før du legger klor. Slike kjemikalier bidrar til å holde vannet på et nivå som bidrar til å forbedre klor sin rensende evne.