Hovudside

Tegn på en dårlig Neighborhood

by Walther

Tegn på en dårlig Neighborhood

De vanligst avtalte trekk av en ønskelig nabolaget er gode skoler, lav kriminalitet, og tilgang til nærliggende lekeplasser eller parker. Du kan oppdage tegn på et nabolag gått galt, som vil hjelpe deg og din familie avgjøre om området er på tilbakegang eller på vei opp.

Hærverk


Tegn på hærverk inkluderer graffiti på vegger og gjerder, postkasser som har blitt skadet eller knust, og knuste glass på bakken. Hærverk betyr ikke nødvendigvis at beboerne naboer utfører det, men det kan bety at nabolaget er en gjennomfartsåre for nefarious typer på vei til et annet sted. Dette kan øke muligheten for en fremtidig innbrudd eller fortsatt hærverk. Nettstedet Neighborhood Scout har passelig søk for hver by som vil fortelle deg hva som har blitt rapportert.

Vedlikehold


Forskning publisert i en 2011-utgaven av Journal of Personality and Social Psychology rapporterte at "Folk bruker generelt vedlikehold av fysiske strukturer når du gjør engros dommene fra nabolag, noe som reflekterer en tilpasning for gruppe som lever som har sterke implikasjoner for rollen som vedlikehold i urbane miljøer . " Se å se om forsiden gresset er klippet og trimmet, og hvis maling på boliger er i god stand.

Unbooming Forretnings


Vurdere virksomheter i nærheten av området. Det er sannsynlig at et dårlig tegn når mange av bygningene er ledige. Kvaliteten på virksomheten kan tipse deg om de er være sikter sine produkter eller tjenester til fattige mennesker. Detaljhandel bedriftseiere betaler hensyn til kvaliteten på området. Dersom virksomheter har flyttet ut, kan eierne vet noe du ikke.

Kriminalitet og Criminal Søk


Gjør noen søk etter informasjon som kanskje ikke er tydelig når du kjører gjennom nabolaget. Flere nettsteder kan være et nyttig verktøy i å finne ut hvem dine nye naboer kan være (se Ressurser). Flere steder også tillate deg å sjekke om kriminaliteten og typer av kriminalitet som har blitt begått i nabolaget. Høye priser eller mange tidligere lovbrytere som bor innenfor området kan tyde på det er et dårlig nabolag for deg og din familie.