Hovudside

Kan Seaweed brukes til gjødsel på Palm Trees?

by Walther

Kan Seaweed brukes til gjødsel på Palm Trees?

Tang eller tare er en naturlig, sunn, biologisk nedbrytbare gjødsel som du kan bruke på jorda rundt palmer. Du kan kjøpe tang fra nettbaserte forhandlere - eller, vekselvis, samle det fra land hvis du bor i et kystområde. Tang forringer raskt, noe som gjør det til et ideelt valg for en komposthaug, så vel.

Forbereder Seaweed


Hvis du bor nær kysten og har samlet frisk tang fra land, sørg for å vaske bitene grundig ennå forsiktig under kaldt vann. Plasser vasket stykker i en ren bøtte. Dette bidrar til å fjerne salt fra havet som sitter fast i tang.

Klargjøring av området


Ved hjelp av en sparkel eller spade, bryte opp jorda rundt palmetre. Du kan også være lurt å kutte ned planter som er rundt håndflaten hvis de er unødvendige eller ugress. Du vil være å bruke tang direkte til jord, så sørg for at du har et tilstrekkelig jord bunndekke.

Påføring av Seaweed


Legge tang stykker på toppen av jord rundt palmetre. Tang dekomponerer i jord og organisk materiale bidrar til å ernære og befeste palmen rotsystem. Layer Tang på jord fra ca 2 til 4 inches dyp.

Tare Meal


En tang produkt som du kan blande inn i din jord - vanligvis kalt "tare måltid" - også kan brukes i jorden der palmer vokser. Tare måltid er rik på karbohydrater og fremmer vekst av mikroorganismer som bidrar til å støtte sunn jord.