Hovudside

I Hva Måneder Har Plumeria blomst i Hawaii?

by Walther

Plumerias er dekorative trær og, til tross for det faktum at de ikke er innfødte planter, er nært knyttet til Hawaii og brukes til å lage leis. Plumeria blomster vokser i klynger, og i optimale vekstforhold, noen varianter produsere mellom 50 og 200 oppblomstringer per klynge. Blomster blomstre i en rekke farger, inkludert hvit, gul, rød og rosa. De to vanligste Plumeria trær er p. obtusa og p. rubra og deres hybrider.

Vårmånedene


Starter i mars fleste plumerias produsere sin første settet med blomster. Men hvis du beskjære tungt i vintermånedene, eller hvis en frost dreper endene, forventer anlegget for å hoppe over denne blomst periode.

Sommermånedene


De fleste Plumeria varianter blomstre et sett med blomster i løpet av sommermånedene i Hawaii. Plumeria rubra stopper vanligvis blomstrer i midten til slutten av sommeren, og vil ikke produsere et annet sett med blomster.

Fall Måneder


Plumeria obtusa blomstrer et tredje sett med blomster i løpet av høsten og vanligvis produserer blomstrer til oktober, om enn mindre enn vanlig og sjeldne. Plumeria obtusa og dets hybrider forbli grønt i vintermånedene, men Plumeria rubra faller bladene, som vokser tilbake til våren når planten begynner å blomstre eller kort tid etterpå.