Hovudside

Størrelsen på Dwarf Fruit Trees

by Walther

Størrelsen på Dwarf Fruit Trees

Når du planlegger et hjem frukthage, se til dverg frukt tre varianter for optimal utnyttelse av plassen med god avkastning. Eple, pære, fersken og kirsebær, sammen med mange andre frukter, er tilgjengelig i standard, semi-dverg og dverg størrelser. Innkjøps trær fra lokale barnehager og hagesentre, eller bestille dem fra store leverandører, de fleste som produserer en årlig katalog og har en tilstedeværelse på nettet også.

Dwarf Trees


Botanikere viet mer enn 20 år å utvikle en bærekraftig dverg frukttre. Originale eksperimenter involvert pode en ætling, en liten gren av fruiting tre fra en standard-størrelse treet, til bush-type grunnstammer. Når denne praksisen produsert mindre enn akseptable resultater, en sekundær pode, som passer mellom bush rotstokken og fruiting gren, ble innført. Denne ekstra pode etablert styrke ikke funnet i bushen rotstokken, mens på samme tid opprettholde den ønskede dwarfing effekt.

Frukttre Størrelser


Dverg frukttrær normalt nå høyder på 8 til 10 fot; semi-dverg trær modne i 10 til 15 meters rekkevidde; standard størrelse varianter toppen tapen på 20 meter eller mer. Relativt ny på markedet, miniatyr, eller genetisk dverg frukttre har en moden høyde på bare 6 til 8 meter, tar flere år å nå modenhet, noe som sikrer tidlig-års avlinger som krever bøying over til nå frukten i motsetning til å dra ut stigen og verve hjelp av en hjelper for å forhindre uhell.

Velge plassering


Hvis du har besluttet å dyrke din egen frukt, vurdere plasseringen nøye. Frukttrær krever et minimum av åtte timer med sollys om dagen for å blomstre. Ved valg av plassering for frukttrær, husk at bygninger og høye trær blokkere solen. Unngå kraftledninger som kan kreve hyppig beskjæring av trær, spesielt hvis du plante standard størrelse trær. Sørg for at det mangfoldet du velger vil trives i din delen av USA ved å bestemme sin planting sonen fra forhandler og sammenligne din plassering i forhold til US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonekart.

Yield


Dverg trær blomstrer tidligere og satt frukt raskere enn sine standard-størrelse fettere. Forvente dverger til blomst i løpet av to til tre år. Noen dverg varianter satt frukt i så lite som tre år. Til sammenligning kan vanlige epletrær ta seks til åtte år før du ser et eple. Standard trær produsere de mest frukt, semi-dverger mindre enn standard men mer enn dverger, og dverger har akseptabelt, men færre frukt enn semi-dverg trær. Faktisk kapasitet avhenger av frukt type og sorten valgt.

Omsorg


Plante frukttrær så snart som mulig etter ankomst fra den lokale barnehagen eller via e-post. Alle frukttrær som fruktbare, godt drenert jord, men hvis du ikke har fruktbar, godt drenert jord, legge kompost for å forbedre drenering og gjødsle med en plante mat formulert for frukttrær. Hold et øye med dine trær. Angrep av insekter eller sykdom kan fort skade frukttrær. Hvis det oppstår problemer, ta kontakt med din lokale fylke forlengelse agent for råd om riktig måte å kontrollere og eliminere problemet.