Hovudside

Hvordan få Free Klor i en New Pool å øke

by Walther

Hvordan få Free Klor i en New Pool å øke

Klor er en populær kjemikalie som brukes til å rense vann fra basseng. Anvende klor til et svømmebasseng setter en klor nivå i bassenget. Bassenget er klor nivå er et mål på konsentrasjonen av klor som finnes i bassengvannet, målt i deler per million eller ppm. Klornivået er inndelt i to undernivåer, kalt fritt klor og total klor. Den frie klornivået er et nivå som viser den del av det totale klor som er i live, og fungerer som et rensemiddel. Den frie klornivået heves ved å bruke klor sjokk for bassengvannet, noe som bidrar til å bryte kjemiske bindinger i kloraminer og "gratis" klor molekyler.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte med vann fra en vannslange. Hell den riktige mengde klor sjokk i bøtten med vann. Vanligvis er ett pund av granulert klor sjokk brukes til å behandle 10.000 liter bassengvann. Se i sjokk emballasje for mer spesifikke doseringsinstruksjoner, hvis det er nødvendig.

•  Rør vannet sjokk blanding i bøtta med en lang redskap for eksempel en tresleiv. Pre-blanding sjokket på denne måte sikrer at støtgranuler ikke blekes noen bassenget flater når den kjemiske tilføres vannet.

•  Bær bøtte rundt omkretsen av bassenget og hell blandingen i vannet. Når alle blandingen er brukt til bassenget vann, ta et basseng pol med børste og børste noen uoppløst sjokk som kan ha avgjort på bassengbunnen. Dette blandes granulene med resten av vannet for å hindre bleking.

•  Sirkulere bassenget vann i minst seks timer. Teste et utvalg av bassengvannet med en hjem testing kit å bestemme fritt klor nivå. Påfør den sjokkbehandling til ønsket fri klornivå er nådd. Vanligste gratis klor nivåer er mellom 1 og 3 ppm.

Tips og advarsler


  • Hell litt av sjokk og vann blandingen i bassenget i nærheten av en jet eller annen returledningen. Vannet tilbake til bassenget fra filteret bærer den kjemiske inn i resten av bassenget og sikrer god spredning.
  • Aldri håndtere klor eller andre basseng kjemisk direkte. Bruk hansker eller annet riktig sikkerhetsutstyr.