Hovudside

Hvordan oppdatere den Heating System for et gammelt hus

by Walther

Hvordan oppdatere den Heating System for et gammelt hus

Eldre boliger har ofte utdaterte og ineffektive varmesystemer. Noen eldre boliger har ikke noe system i det hele tatt, og er avhengige av vedovner eller varmeovner. I tillegg har mange eldre boliger revet oppvarming ventiler, eller vents nær gulvet der oppvarming er ikke så produktiv. Ved å oppdatere eller forbedre et hjem varmesystem, kan du spare penger på oppvarming regninger i det lange løp.

Bruksanvisning


•  Ha et hjem inspeksjon utført. Dette er nødvendig for å sørge for at ledninger og strukturen i hjemmet kan støtte en oppdatert varmesystem. Noen eldre boliger kan kreve nye ledninger, som mange har sikringsskap i stedet for brytersystemer.

•  Kontroller med hjem inspektør hvilken type oppvarming vents hjemmet ditt behov. Mange eldre boliger har registre eller lufting nær gulvet, som ikke er varme effektiv. Nyere boliger har ofte tak vents.

•  Installer duct arbeid. Mange eldre boliger har ikke standard duct arbeid som vil støtte tvangs luft oppvarming og kjøling. En entreprenør kan trenge å bli ansatt for å installere ny tvunget luftkanal arbeid.

•  Bestem om du kommer til å varme opp boligen med strøm, olje eller gass varme. Dette vil avhenge av hvilken type varmesystem du kjøpe for eldre hjemme.

•  Velg riktig oppvarming / klimaanlegget enhet for ditt hjem. En forhandler eller entreprenør kan gi opplysninger om ditt hjem er varmetap, struktur og opptakene, så den beste enheten kan velges. Sørg for at enheten er riktig størrelse for ditt hjem som en feil størrelse systemet vil ikke ordentlig varme opp huset.