Hovudside

Hva som forårsaker en over bakken pool å bryte?

by Walther

Hva som forårsaker en over bakken pool å bryte?

Over bakken bassenger er en flott sommer tillegg til bakgårder som er for små eller ikke egnet for en i bakken basseng. Installasjonen er relativt enkel, og når utført riktig, resulterer i en holdbar, langvarig måte å holde kjølig. Imidlertid kan enkle feil i klargjøring og bygging føre en over bakken pool å bule, rive eller brekke. Unngå dette ved å lære de vanligste årsakene til basseng kollaps.

Dårlig Foundation


Skarpe eller steinete stiftelser resultere i revet fôr, som er den viktigste årsaken til lekkasje og flom. En ujevn foundation kan føre vann til å veie tungt på den ene siden av bassenget, som ofte resulterer i vegg kollaps. En over bakken pool krever en plan fundament å hvile på - en blanding av myk sand eller leire er vanligvis anbefalt av de fleste produsenter.

Feilaktig Wall Assembly


Sidevegger som ikke er forsvarlig innebygd i omkretsen spor kan bule og kollapse når vann tilsettes til bassenget. Som ytterkledning er festet ved hjelp av skruer og muttere, kan utilstrekkelig innstramming av disse delene også understreke veggene og at de knekker. Et riktig installert vegg bør være så rund som mulig og passer godt inn i sporet. Alle skruer og muttere skal være fullt skjerpet før fôr installasjon.

Loose Lining


Overflødig folding eller rynker i en pool fôr indikerer dårlig installasjon, og kan føre til at det å skli fra veggene i bassenget. Hvis et fôr blir løst, kan vannet øve press mot veggene og føre dem til å sprekke. Fôr bør trekkes lært under installasjon for å unngå rynker eller folding. Selv om noen få rynker er ikke en grunn til bekymring, bør store bretter korrigeres.