Hovudside

Hvordan får blekk ut av Microplush

by Walther

Microplush har en tykk bunke og myk tekstur, noe som gjør det til et vanlig materiale for tepper og pledd. Microplush er laget av et slitesterkt syntetisk fiber, typisk polyester. Du kan fjerne de fleste blekk flekker fra stoffet, med mindre de er forårsaket av permanent eller uutslettelig blekk. Standard kule blekk vasker vanligvis ut av plysj med bare minimal forbehandling, mens markør og permanente blekk krever videre behandling og kan bare bli lysere og fortsatt er synlig.

Bruksanvisning


•  Spray et renseri løsemiddel på kule blekk flekker. Mette flekken med løsemiddel og la det trekke i tre minutter.

•  Løs opp 1 ts av heavy-duty vaskemiddel i to kopper vann. Suge en grov klut i løsningen og skrubb flekken med fille. Bruk vaskemiddel på begge kule og markør blekkflekker. Mesteparten av kule blekk skal fjernes etter denne fremgangsmåte.

•  Tynn en del klesvask blekemiddel med fem deler kjølig vann. Bløt markør blekkflekker i blekemiddel løsning for ikke mer enn 15 minutter. Suge hele microplush element, så noen lyn av fargestoffer i stoffet skjer jevnt over hele elementet.

•  Vask varen umiddelbart etter beis eller blekemiddel behandling, slik at blekemiddel ikke svekke stoffet. Vask elementet i varmt vann med en heavy-duty vaskemiddel.

•  Inspiser microplush element for gjenværende flekker før maskin tørking. Unn få blekkflekker på en gang hvis det fortsatt gjenstår. Maskin tørke som vanlig hvis flekken er ikke lenger synlig.

Tips og advarsler


  • Bruke et kommersielt flekk forbehandling produkt i stedet for skrubbing med en heavy-duty vaskemiddel, om ønskelig.