Hovudside

Slik fjerner Svart Grease Fra klær med enkle grønne eller Shaklee

by Walther

Simple Green er en allsidig, biologisk nedbrytbart rengjøringsmiddel som selges i konsentrerte formler. Shaklee rengjøringsprodukter er også biologisk nedbrytbare rengjøringsmidler som selges i konsentrerte formler. Begge jobber på tøffe flekker, inkludert fettflekker på klær. Ved hjelp av disse produktene er så enkelt som å bruke andre flekkfjernere. Du må imidlertid fortynne disse rengjøringsmidler med vann før bruk for klær.

Bruksanvisning


Slik fjerner Svart Grease Fra Klær Ved hjelp av enkle grønne


•  Fukt fett flekken, deretter legge klær på vaskemaskinen eller en annen enkel å rengjøre overflaten (i tilfelle noen fett eller skitt overføringer til overflaten).

•  I et glass eller en bolle, fortynne en del enkle grønne med 1 del vann. Dypp en bomullsdott eller vattpinne i formelen og bruke det på en liten, diskret område av klær for å teste for color. Hvis fargen er fortsatt i testområdet, hell den fortynnede løsningen direkte på fett og gni med en våt svamp.

•  Machine vaske klær i varmt vann (ingen vaskemiddel er nødvendig). Dette bør være tilstrekkelig for å fjerne flekken. Hvis noen flekken fortsatt, gjenta prosessen før tørking elementet.

Slik fjerner Svart Grease Fra Klær Bruke Shaklee


•  Fukt klær element og legg den flatt på en vaskbar overflate.

•  Fortynn Shaklee Basic H2 Organic Super Cleaning Konsentrer med vann - bruk en ½ ts. per 16 oz. vann. Alternativt kan du bruke Shaklee Nature Bright Klesvask Booster og Stain Remover. Løs opp 2 ss. av renere i 16 oz. vann.

Uansett hvilken formel du bruker, dyppe en bomullsdott eller vattpinne i formelen og bruke det på en diskret område av klær for å teste for color, før du bruker den på flekken.

•  Hvis testområdet fargen forblir, hell løsningen på flekken, gni den inn med en våt svamp og deretter maskin vaske den straks i varmt vann (du bør ikke trenger å legge mer vaskemiddel). Kontroller klær etter at den er vasket. Hvis noen flekken fortsatt, gjenta prosessen og vask igjen før tørking.

Tips og advarsler


  • Shaklee advarer mot å la den tørke tøy pulver berøre våte klær - alltid fortynne det først.