Hovudside

Hvordan bygge den beste Outdoor Grill bruker en gammel Oil Barrel

by Walther

Grilling er en hyggelig aktivitet som bringer familie og venner sammen for ferier og sammenkomster. Grillene kommer i mange forskjellige varianter, men du trenger ikke å bruke mye penger på en. Et oljefat gjør en effektiv grill og røyker når konvertert riktig. Sylinderen er naturlig resistente mot varmeskader og effektivt inneholder brann brukes til grillen mat. Det er også enklere å røyke mat med fat sammenlignet med andre grilltyper. Konvertere et oljefat til en effektiv grill krever litt omsorg, men resultatene gi år med glede.

Bruksanvisning


•  Vask oljefat grundig med varmt vann og flytende oppvaskmiddel for å fjerne fett og smuss på både innsiden og utsiden. Tillate trommelen for å tørke helt.

•  Mål omkretsen rundt trommelen med en klut målebånd.

•  Del det tallet med tre, og deretter bore hull med en 1-tommers skritt boret gjennom siden av trommelen, omtrent tre inches opp fra bunnen, ved at intervall slik at du har god ventilasjon for brannen. For eksempel, hvis sylinderen har en omkrets på 30 inches, bore et hull hver 10 inches rundt bunnen av sylinderen.

•  Bruk en skrutrekker til å løsne gummipakningen på innsiden av oljefatet lokket hvis den har en. Lokket er senere brukt til å hjelpe drepe brannen når du er ferdig med grilling eller for å holde røyk i tønne når du røyke kjøttet.

•  Slipp rent trevirke og litt avispapir inn i tønne og tenne bål i det å rense ut inni videre og fjerne eventuelle gjenværende rester. Fyre utenfor for å unngå en innvendig brann. Plasser trommelen på murstein hvis du gjør denne prosedyren på en plen slik oppvarmet fat skader ikke gresset.

•  Del din omkrets av fire og deretter bore flere hull i tønne på disse intervallene for å støtte grilling rist. Høyden avhenger av dine personlige preferanser. Hvis du liker å røyke mat, bore hull ca syv inches fra toppen så det er lengre borte fra flammen i bunnen av grillen. Hvis du foretrekker å grille enn røyking, senke risten slik det er nærmere ilden når det brenner. Når hullene er boret, setter 1/4-tommers bolter og en låseskive gjennom løpet og stram dem med nøtter, slik at de ikke faller ut.

•  Plasser en grill rist inn i fatet så den hviler på boltene du nettopp satt inn. Plassere en fleksibel metallnett på risten slik at den fremstår som en sylinder og danner en barriere mellom maten og veggene i trommelen. Denne mesh kan bli funnet på jernvareforretninger. Bolt mesh sammen slik at det danner en tett sirkel, og vil ikke brytes fra hverandre.

•  Bor et hull inn i fatet på samme nivå som grill rist og sett en grop termometer slik at du kan se temperaturen fra utsiden av fatet. Bolt termometeret på plass.

•  Paint utsiden av fatet men du ønsker å dekorere den. Vær forsiktig slik at malingen ikke komme på innsiden av fatet gjennom hullene.

•  Plasser kjøleskapsmagneter enn hvert av hullene i bunnen av fatet. Magnetene lar deg kontrollere temperaturen. Mer luft betyr en varmere brann, mens plugge hullene fører ilden til å dø ned.