Hovudside

Hva kan jeg gjøre for å lage en Sago Palm Tree grønnere?

by Walther

Hva kan jeg gjøre for å lage en Sago Palm Tree grønnere?

Sago palmer er ikke sant palm men en forhistorisk form som kalles en cycad, som utvikler frø kjegler i stedet for blomster og har Utrettingsmidlene, bregne-lignende bladverk. Ifølge University of Florida, sago palmer vokser langsomt og kan variere fra 3 til 20 meter ved forfall, avhengig av variasjon. Dyrke dem krever litt forsiktighet. Hvis sago palm er ikke så grønn som det kunne være, adresse faktorer i miljøet som skadet sin vekst.

Bruksanvisning


•  Gjødsle sago palmer regelmessig. De krever et annet sett med mikronæringsstoffer enn de fleste andre trær. Veksten er naturligvis så treg at problemer ikke dukker opp før de er godt i gang, med bruning av blader og falmet, gulnet farge er de første symptomene. Bruke et hånd gjødsel med like deler nitrogen og kalium, magnesium og mangan. Påfør to ganger i året med en hastighet på 1/2 kg per 2 meter av stammen.

•  Test jord drenering. Sago palmer liker ikke soggy jord og vil vise deg ved å vise hengende, gulning blader. Helle en bøtte med vann over rotsonen av håndflaten. Hvis vannet ikke suge inn umiddelbart, endre jord med like deler torv og sand til en dybde på minst 3 meter for å forbedre drenering. Det hjelper også å plante sago palm i en slak skråning.

•  Se opp. Hvis andre trær skyggelegging din sago palm for dypt, klippe dem tilbake for å slippe inn mer lys. Sagos trenger minst seks timer med full sol per dag for å holde seg levende og grønt. Dyp skygge kan til slutt føre til at håndflaten til å slutte å produsere nye blader. Motsatt bør sago palmer ikke plantes i fullt solen. For mye lys og varme vil også føre til gulning og dieback.

•  Kontroller blader for en hvitaktig, støv-lignende utseende. Aulacaspis cycad skala er et insekt problem for sago palmer og kan slå løvverk hvit i løpet av noen dager. Løsne disse insektene med en hard strøm av vann fra en hageslange, og følge med en spray av insekt såpe, etter instruksjonene på pakken for størrelsen og området av løvverk som skal behandles.

•  Se på toppen av din sago palm. Hvis det er å utvikle en brunaktig, krusete utseende, kan det ha en alvorlig mangan mangel. Gjelder magnesium sulfat til jord, får de riktige proporsjonene for størrelsen på treet fra instruksjonene i pakken.

Tips og advarsler


  • Forplante sago palmer ved å bryte av forskyvningene som skyter fra bunnen av bagasjerommet i våren. La dem stivne igjen etter et par dager før planting, deretter heie dem i fuktig, godt drenert jord.
  • Alle deler av en cycad er giftige for dyr og mennesker, spesielt barn. Det kan være lurt å revurdere plante en sago palm hvis du har kjæledyr eller barn.