Hovudside

Er en russisk Sage Plant en urt?

by Walther

Er en russisk Sage Plant en urt?

Den russiske salvie anlegget er absolutt en urt, selv om navnet er misvisende. Det som en ideell anlegg for dyrking i en urtehage, ifølge University of Maryland Extension Service.

Definisjon


Urte planter tjene en rekke formål. "En urt kan grovt defineres som en plante som brukes for et bestemt formål annet enn næring. Det inkluderer et bredt mangfold av former, "i henhold til delstatsarboret Virginia. Russisk salvie er verdsatt for sin vakre duft, selv om hjort ikke synes å ta vare på den. Anlegg og ekstrakt brukes som hjort repellents.

Identifikasjon


Selv om begge er medlemmer av mynte familien og begge er urter, og til tross for navnet, den russiske salvie anlegg (Perovskia atriplicifolia) er en annen type urt enn den felles hage salvie (Salvia officinalis) som regelmessig brukes i matlaging. Begge tilhører den samme familie av planter, Lamiaceae, men de er forskjellige varianter.

Fordeler


Den søte lukten av den russiske salvie er en av de viktigste attraksjonene som en urt. "Blomstene og løvverk gjøre gode buketter og kan parfyme hele huset med sin rene, urteduft,» skrev hage spaltist Vern Nelson i en 2009 artikkel for "The Oregonian." "Jeg bruker den søte smaker blomster helhet i salater, men hakke bladene, som er bra, men selvsikker."