Hovudside

Låser, Safer og sikkerhet

by Walther

Låser, Safer og sikkerhet

Uavhengig av deres økonomiske situasjon, er sikkerhet en bekymring for alle huseiere. Låser, safe og sikkerhetstjenester er de vanligste metodene som folk bruker for å holde sine familier, boliger og verdisaker trygt.

Låser


Låser kommer i mange former, fra den enkle tastet hengelås til avanserte elektroniske systemer som er avhengige av fingeravtrykk eller stemmegjenkjenning for drift. Fordi de fleste hengelåser kan bli ødelagt lett, de er best brukt på portene for å begrense tilgangen til visse områder.

Moderne amerikanske hjem er ofte utstyrt med kodede eller enkle elektriske låser som låser opp når en programmert kode tastes på en nummerert tastaturet. De fleste utvendige inngangsdører er også utstyrt med en fastlåst, noe som er en solid bolt som bidrar til å hindre døren blir sparket i. Hvis en innbruddstyv virkelig ønsker å komme inn, vinduene er mye lettere å trenge enn dører.

Safer


Tre typer safer er ofte funnet i hjemmene: våpenskap, brannsikre safer og anti-tyveri safe. Som navnet antyder, er våpenskap laget for å oppbevare et hus pistol samling trygt. De fleste våpenskap er også brannsikker. Brannsikre skap er vanligvis små og utformet for å beskytte viktige papirer i en brann. Brannsikre skap er klassifisert i henhold til den effektiviteten som de opprettholder interne temperaturer under skadelige nivåer når de utsettes for 1700-graders varme for én til tre timer. Tyveri-bevis safer, designet for å beskytte verdisaker, er ofte også brannsikre, men har mer avanserte låser og tyngre rammer.

Sikkerhetstjenester


Sikkerhetstjenester er tilgjengelig i de fleste byer og tettbygde områder. Tjenester varierer fra overvåkede alarmsystemer å patruljere vakter. De fleste alarmsystemer stole på vindu og dør sensorer som krever et passord for å avvæpne et svar fra sikkerhetsselskapet, og de generelt krever en månedlig eller årlig serviceavtale.