Hvordan Grow en Calla Lily i et drivhus


Hvordan Grow en Calla Lily i et drivhus

Calla liljer er lyse, tropiske planter, med tube-formet blomster i mange farger og størrelser. Disse plantene vokser fra jordstengler og vare i mange år med riktig pleie. Siden Callas er tropiske planter, må deres omsorg inkludere beskyttelse mot kalde vinterstormer og temperaturer. Drivhusdyrking gir et kontrollert og trygt miljø for helårs Calla lilje vokser i en region. Drivhus krever litt ekstra utstyr og betraktninger, men fungerer bra for tropiske planter.

Bruksanvisning


•  Sett din drivhus opp for å vokse. Bruke en arbeids varmeapparat, termometer, kunstig lys og drivhus vifte for å opprettholde temperaturen og lys i drivhuset. Bruke viften for luftsirkulasjon og fuktighet kontroll.

•  Pot dine calla liljer eller plante dem i bakken av drivhuset. Bruk høy 6- til 10-tommers 5-gallon potter med dreneringshull for å gi plass for de Callas, eller velg bakken steder med fullt solskinn for i bakken beplantning. Callas kan vokse i delvis skygge, men vil ikke blomstre så effektivt.

•  Mix jord for Callas. Slå tre inches av organisk kompost inn i de øverste 8 inches av naturlig jord for i bakken planting senger. Bland kompost og rask drenering plantejord i like deler for potting, og fylle pottene 3/4 full. Bland pære, 5-10-5 eller 5-10-10 gjødsel inn i topp fire inches av jord i begge steder, eller bruke beinmel for organisk vekst. Disse miksene gi Calla rotstokker plass til å puste og utvide, med god ernæring for vekst.

•  Plant Calla Lily jordstengler på en dybde på 4 til 6 inches. Plant en rhizome per pott, og gi i-bakken jordstengler 1 til 2 meter med plass for voksende. Disse plantene blitt ganske stor i enkelte sortar, og ikke trives med overfylt beplantning.

•  Utnytte naturlige varme og lys for å opprettholde åtte timer med sol hver dag og temperaturer på 70 til 80 grader F i løpet av sommeren. Bruke varmeapparatet, termometer, lys og drivhus vifte for å opprettholde disse temperaturene i løpet av høsten og vinteren.

•  Vann Calla liljer med to inches av vann i uken i løpet av sommeren, når du bruker naturlig lys og luft. Øke til to ganger i uken vanning om vinteren, eller når du bruker varme, lys og vifter, som at utstyret øker tørking.

Tips og advarsler


  • Calla lilje blomstrer, løvverk og jordstengler er giftige for mennesker og dyr.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler