Hovudside

Hvordan oppdage Kladd i hjemmet ditt

by Walther

Hvordan oppdage Kladd i hjemmet ditt

Utkast gjøre hjemmet ditt føles kaldere i løpet av vinteren og resultere i kjølig luft siver utenfor hjemmet på varme dager. Til syvende og sist, utkast resultere i høyere strømregninger. Påvisning av tilstedeværelsen av trekk ikke er en vanskelig prosess. Når du finner kilden, kan du ta skritt for å forsegle de trekkfulle områdene ved hjelp av caulk, vær-stripping eller installere riktig isolasjon. Finne trekkfulle områder og gjøre enkle hjem vedlikehold betaler seg raskt ved å redusere strømregningen.

Bruksanvisning


•  Slå av ovnen, selv på kalde og sure dager. Dette bidrar til å redusere trykket ditt hjem, slik at du kan finne utkastene mer effektivt.

•  Slå dører og vinduer i huset.

•  Snu alle blåser fans, slik som bad eller kjøkken eksos, til "off" posisjon.

•  Lys en røkelse pinne med en lighter eller kamp.

•  Plasser røkelse pinne innen tre eller fire inches av dører og vinduer for å oppdage et utkast. Hvis røyken blåses inne eller sugd ut av rommet området, er det et utkast. Ikke glem andre, mindre opplagte steder for utkast, for eksempel en mail kastere, rundt kabel og telefonledninger og hvor gass og elektrisitet inn i ditt hjem. Andre steder å se etter utkast er tørketrommel vent steder, rundt murstein, stukkatur eller andre stiftelser, og rundt vindu klimaanlegg og andre fans eller ventiler i ditt hjem.

Tips og advarsler


  • Bruk et ark for å sjekke for trekkfulle områder i vinduer og dører. Lukket døren eller vinduet på arket. Hvis du kan fjerne arket uten å rive det, er dette et område hvor du kan legge tetningslister å redusere strømregningen.
  • Energieffektive boliger kan spare huseiere opp til 40 prosent på strømregningen hvert år, sammenlignet med en gjennomsnittlig hjemme som ikke er energieffektive, ifølge Colorado State University.