Hovudside

Hva tester må gjennomføres for å forsikre meg om at vannet er trygt?

by Walther

Hva tester må gjennomføres for å forsikre meg om at vannet er trygt?

Om et hus tar hans vann fra en privat brønn eller offentlig vannsystem, er det nok av grunner til å være bekymret vann sikkerhet. Den populære moderne løsning på trusselen av vannbårne mikroorganismer er å bare drikke butikk-kjøpte flaskevann. Dette, derimot, kan fort bli dyrt i forhold til bare å drikke fra springen. Et bedre alternativ er å investere i vannprøver som kan tydelig indikerer nivået av vann sanitær.

Indikasjoner at vann bør testes


Renhet vann bør sjekkes rutinemessig - omtrent en gang per år - men flere indikatorer kan peke på nødvendigheten av å bruke vannprøver for en umiddelbar risiko. Når noen flytter inn i et nytt hjem det bør testes, og igjen hvert år. Imidlertid kan endringer i utseendet på vann (som grums), rester som ikke tidligere ble lagt merke til, odd lukter som synes å være som kommer fra det og familie sykdom som ellers ikke kan forklares peke på nødvendigheten av å kjøpe og bruke en vann renhet test. Andre ting som kan være grunn til bekymring inkluderer blyrør, rør korrosjon eller vann flekker på rørene.

Hjem Water Purity Kits


For en rimelig pris, kan hjemmet vann renhet test kits kan kjøpes på jernvareforretninger. De er vanligvis i form av teststrimler som er dyppet i vann. En fargenøkkel er inkludert i pakken, og etter testen stripen har blitt dyppet i vann, vil det slå en bestemt farge som kan sammenlignes med nøkkelen for fastsettelse av forurensninger i vannet. Disse settene vanligvis teste for hardhet, jern, kobber, nitrat nitrogen, nitritt nitrogen, klor, pH, alkalitet og hardhet. De er imidlertid ikke den mest nøyaktige test for rent vann.

Laboratory Testing


Laboratorietester er de sikreste middel for å bestemme hva slags forurensing er i en vannforsyning. Kjemiske tester laboratorier kan kjøre omfatte pH, alkalitet, fosfater, ammoniakk, nitrater, nitritter, hardhet og tester mer spesifikke til bestemte sprøytemidler og kjemikalier en vannkilde kan befinne seg i nærheten. Helse avdelinger kan gi råd om nærliggende laboratorier som gjør vann testing, og en hvilken som helst egnet laboratorie foreslo kan kontaktes for å få instruksjoner om hvordan du skal transportere en vannprøve på en slik måte at det ikke vil risikere å bli forurenset.

Vann Leverandør Testing


Forbruker Confidence Rapporter årlig sendes til huseiere som en oppsummering av funnene i føderal testing av lokale vannforsyninger. Følger med rapporten er instruksjoner for å tolke resultatene. Det bør bemerkes at en minimal mengde av visse forurensninger (også beskrevet i rapporten) er trygge for konsum og nesten uunngåelig i en vannforsyning. Dersom resultatene går utover dette området, kan Environmental Protection Agency bli kontaktet via et nummer på Consumer Confidence Rapport for informasjon om tiltak som bør tas i lys av disse resultatene.