Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for Above Ground Pool Vedlikehold

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for Above Ground Pool Vedlikehold

En over bakken pool krever en betydelig investering av tid og penger til å vedlikeholde. Det finnes en rekke kjemikalier som er nødvendige for å holde vannet rent, samt daglig vann testing og rengjøring. Jo mer flittig du er når du tester og rengjøring, jo billigere bassenget vil være å opprettholde.

Tid og penger


Faktorer som påvirker hvor mye tid og penger det tar å holde et basseng ren inkluderer størrelsen på bassenget, antall personer som svømmer og hvor ofte de svømme, enten det er planter rundt bassenget og hva slags vær det er. Planer om å tilbringe minst 15 minutter hver dag for å teste vannet og skummet bassenget, og 30 minutter hver uke for å legge til kjemikalier og rengjør filteret.

Elektrisitet


Kjøre pumpe og filter vil øke strømregninga. I de varmere månedene, vil pumpen og filteret kjøre nesten kontinuerlig for å holde bassenget rent. En 1-hestekrefter pumpe vil koste om lag 37,5 cent per time å kjøre på et gjennomsnitt på 25 cent / Kilowatt time. Avhengig av hvor du befinner deg, kan kostnadene bli høyere eller lavere. Jo større pumpe, jo mer effekt det vil bruke, og jo høyere pris. En 1-hestekrefter pumpen vil nok rense en 24-fots runde basseng i 8 timer.

Kjemikalier


Den første kjemiske som må legges til et basseng er algaecide. Én liter algaecide koster ca $ 10 per mai 2011, og skal vare en hel sesong. Den neste kjemikalie som du trenger er pool sjokk, som vanligvis kommer i en-lb. poser som kjøres fra $ 2 til $ 4 per pose. Beløpet som trengs vil avhenge av størrelsen pool; men som en generell tommelfingerregel legge til 3 1/2 ss. per 500 liter vann. Så er det pH og alkalitet mellomværende. En 4-lb. beholder av pH nede er omtrent $ 10, pH-verdien opp og alkalitet økningen er omtrent den samme. Den høyeste pris i kjemikalier vil være klor. A-£ 10 bøtte med 3-tommers klortabletter vil koste ca $ 40 til $ 50, og vil mest sannsynlig vare du en sesong. Kjemikalier må byttes hvert år, men de kan brukes under off-season for å holde klornivået i bassenget stabil.

Vann og Pool service


Hvis du vinterisolere basseng, må du legge vann for å bringe nivået tilbake til normal før du legger kjemikalier. Av og til må du legge vann på grunn av sprut og vann tap i løpet av sommeren. Hvis du ikke føler deg trygg på din evne til å betjene bassenget, kan du leie en pool service for å kontrollere og vedlike bassenget en gang per uke. Kostnaden vil variere fra $ 85 til $ 150 i måneden, avhengig av hvor mye av vedlikeholdet du ønsker at tjenesten skal utføre.