Hovudside

Hvordan ta vare på River Bjørk

by Walther

Hvordan ta vare på River Bjørk

River bjørketrær er en type bjørk treet som vokser i USDA hardførhet Zones 4 til 9. De vokser opprinnelig i den sørlige USA, langs Atlanterhavskysten, i Mississippi River Valley og i nedre Midtvesten. Trærne har peeling bark som noen ganger har en oransje farge, og deres løvfellende bladene skifter farge i løpet av høsten. Som navnet antyder, elv bjørketrær vokser godt i fuktig jord, som de nær elver.

Bruksanvisning


•  Beskjær trærne for å fjerne døde grener. Gartnere kan beskjære døde greiner av av elva bjørketrær under enhver tid av året, og bør fjerne dem for å unngå rotete, fallende gjenstander.

•  Beskjær trær for å forme dem, fjerne skadede greiner, tynne trærne ut eller fjerne kryssende grener under trærne 'sovende sesongen, som er fra sensommeren til midtvinters. Kutte greiner og kvister på sine baser eller like over en forking sted for å unngå stygge stubber.

•  Test jord pH rundt trærne ved hjelp av en hjemme-jord testing kit eller ved å sende en jordprøve til et laboratorium for testing. River bjørketrær foretrekker litt surt jordsmonn, men alkalisk jordsmonn kan føre til jernmangel sykdom.

•  til en sur jord additiv, slik som svovel, for å fiksere pH i et alkalisk eller nøytral jord. Hagearbeid butikker selger tilsetningsstoffer designet for å gjøre jorden surere.

Tips og advarsler


  • Den amerikanske Forest Service anbefaler å plante bjørketrær i områder med relativt kjølig jord som fortsatt få sol under mesteparten av dagen. Bjørketrær vokser godt på den nordlige eller østlige sider av et hjem fordi de får litt skygge under den sterkeste ettermiddagssolen mens du fremdeles mottar lys hele dagen.