Hovudside

Hva ville føre til et hvitt skum Utslipp fra siden av et tre?

by Walther

Hva ville føre til et hvitt skum Utslipp fra siden av et tre?

De hvite bobler sive ned treet i bagasjerommet, skummende som oppvaskmiddel blandet med vann. Om skummet består av reelle bobler eller en optisk illusjon, du har rett til å være bekymret om din treets helse. Det er flere grunner til at et tre kan produsere skum og de fleste er ikke bra.

Foamy Canker


Det er flere bakterier assosiert med denne tilstanden, også kalt alkoholisk fluks, inkludert Zymomonas bakterier. Den hvite skummende bobler dukker opp fra en pause i barken lukter fermen gjær eller alkohol. Mens små infeksjoner kan behandles ved beskjæring infiserte grener og fjerne små områder av bark, er det ingen kur. For å forhindre smitte friskt vev, desinfisere alle beskjæring verktøy med en blanding av like deler alkohol og vann. Fjern alvorlig skadet trær. Du kan redusere treets stress og øke sin motstand mot bakterier ved å gi vann en gang eller to ganger ukentlig i den tørre årstiden, med en hastighet på 10 liter for hver centimeter av stammen diameter.

En Slimy Mess


En harsk stank kombinert med en våt eller skummende rot på treet i bagasjerommet kan tyde slim flux eller wetwood, som er forårsaket av bakterier av slektene Enterobacter, Klebsiella og Pseudomonas. Skadede bark gir bakteriene en inngang til treet, mens tørke påkjenninger redusere treets evne til å motstå infeksjon. Nøye beskjæring infiserte grener og fjerne skadet bark uten å kutte i sunn cambium kan hjelpe treet gjenopprette så området helbreder. Unngå å bruke gressklippere og luke whackers nær treet for å unngå å skade barken og gi tilstrekkelig vann i løpet av de varme tørre måneder for å bidra til å forhindre slim flux.

Det ser ut som Spit


Det er flere arter av spittlebug, inkludert de or, Dogwood og furu spittlebugs, som søke et stort utvalg av trær. I sin larvestadiet, den spittlebug, også kjent som spytte bug og Skumsikader, produserer hvitt skum. Larvene skjul inne i boblene mens fôring på plantene dine. Fjerne vegetasjon under og rundt treet fjerner den viktigste kilden til spittlebug infeksjon. Etter å ha fjernet ugress, sprenge treets greiner med en sterk strøm av vann for å fjerne den beskyttende skum og banke larvene av tynn bark og løvverk. Behandle alvorlige infeksjoner med en klar til bruk hagebruk olje spray, for eksempel neem olje. Å drepe spittlebugs, suge de berørte områdene til insekter er dekket med olje.

En Woolly Infestation


Masser av hvite, fuzzy, ullen bladlus kan se ut som hvitt skum på avstand, men en nærmere titt avslører de små pæreformet voksne. Burls og cankers kan danne hvor ullen bladlus spiser barken. En sterk strøm av vann fjerner raskt bladlus fra treet. Hvis maur er i nærheten eller blant de bladlus, bruke en klebrig barriere rundt stammen for å hindre maurene fra å bringe nye bladlus inn i treet. Bruk klar til bruk hagebruk oljer, for eksempel neem olje på alvorlige infeksjoner, men med mindre du grundig suge infested områder. oljen effektivitet er begrenset.