Hovudside

Hvordan produsere Olive Leaf Extract

by Walther

Hvordan produsere Olive Leaf Extract

Oliven blad ekstrakt kan arbeide til fordel for din helse på en rekke forskjellige måter. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York, inkluderer olivenbladekstrakt bruker å styrke immunforsvaret, noe som reduserer sjansene for å bli syk, og hjelper deg til å bedre bekjempe infeksjoner. Av denne grunn senteret inneholder også olivenolje ekstrakt som en behandling for HIV og AIDS. Andre bruksområder inkluderer øke energi, noe som gjør den til en favoritt av de som lider av sporadisk eller kronisk tretthet. Du kan bruke økologisk dyrkede oliven planter for å lage din egen ekstrakt.

Bruksanvisning


•  Harvest-oliven blader for tørking. Ikke rykke oliven blader der det er mulig. I stedet kutte bladene med stilkene av anlegget for å oppmuntre til ny vekst. Du trenger ca 1 ½ pounds av oliven blader for denne oppskriften.

•  Hang stilkene opp ned i en brun papirpose. Feste posen åpningen med en gummistrikk eller hyssing. Heng papirpose i en plass for tørking som ikke vil overstige 150 grader Fahrenheit. La det tørke i en til to uker.

•  Skjær av stilkene fra hele blader. Enkelte av bladene kan falle naturlig fra stammer som de tørker i posen. Skyll bladene i destillert vann. Tørk grundig ved å klappe bladene forsiktig med tørkepapir.

•  Sett bladene og 1 liter destillert vann i en langsom komfyr. Dekk til og la det koke i opptil 12 timer. Etter 12 timer i vannet vil koke ned til omtrent halvparten av sin opprinnelige volume.The varmeinnstilling bør være lav; ikke mer enn 185 grader Fahrenheit. Hvis potten overstiger denne varmen, fjern dekselet fra potten og la noe av varmen unnslippe. Slå av potten etter behov for å kontrollere temperaturen.

•  Slå av potten og la bladene avkjøles helt etter koking. Sil bladene med et dørslag og forbeholder flytende ekstrakt. Bladene bør kastes etter bruk. Lagre ekstrakt i glasskrukker for ikke lenger enn to uker.

Tips og advarsler


  • Bruk ekstrakt ved å servere med te, vann eller selters vann.
  • Bruk kun økologiske oliven blader som er fri for sprøytemidler eller plantevernmidler.