Hovudside

Hvordan redusere energi Avfall Med bevegelsessensorer på utvendig Lights

by Walther

Hvordan redusere energi Avfall Med bevegelsessensorer på utvendig Lights

Energireduksjon er nyttig både som en måte å redusere husholdningskostnader og som en måte for å ha fordel for miljøet. Slår av de innvendige lysene når du ikke er i rommet hjelper oppnå begge disse målene over tid, men utvendige lysene er ofte nødvendig som et sikkerhetstiltak, og ikke bare som en måte å se utenfor om natten. Bevegelsessensorer hjelpe deg å nyte det beste av begge verdener fordi de aktiverer dine utenfor lys ved registrert bevegelse i nærheten av huset ditt, men de kan også slå av for å spare energi når ingen er i nærheten.

Bruksanvisning


•  Still motion sensor følsomhet på dine utenfor lys så bare en person nærmer seg hjem aktiverer dem. Bevegelsessensorer har justerbar følsomhet. Hvis lyset er for følsom, kan blåse løv sette den av. En sensor som ikke er følsom nok unnlater å aktivere lysene når noen går opp til hjemmet. Stå av sensoren og justere lyssetting som en hjelper turer i nærheten av huset for å sikre sensoren oppdager bevegelse. Du sannsynligvis vil trenge en stige for å nå sensoren mens du justerer den.

•  Sett lyspæren i lyset med en kompakt fluorescerende lys pære. Pæren er mer energieffektive, så selv når bevegelsessensoren slår den på, du bruker mindre strøm enn du er med en tradisjonell lyspære.

•  Slå av bevegelsessensorer i løpet av dagen slik at lysene ikke aktiverer når solen er ute i respons til bevegelse. Lysene gir ingen ekstra sikkerhet verdi i løpet av dagen og bare kaste bort energi hvis sensorene er igjen på.

Tips og advarsler


  • Følg alle pakken instruksjoner for best resultat når du installerer bevegelsessensorer til utebelysning fordi ulike modellene skiller i hvordan de er installert.