Hovudside

Hvilke typer Old House Isolasjon er trygge?

by Walther

Hvilke typer Old House Isolasjon er trygge?

Som den industrielle revolusjonen ført til en boom i oppfinnelse og masseproduksjon, nye og forskjellige ting for hjemmet ble produsert for å gjøre huset vedlikehold billig og praktisk. Dessverre gjorde manns fremgang i oppfinnelsen ikke komme med framsyn nødvendig for å teste nye produkter for mulig helserisiko. Mens mange av de gamle formene for isolasjon, slik som asbest, viste seg å være skadelig og med dødelig, er det noen som har stått opp til gransking og er fortsatt i bruk i dag.

Sod


Torv, eller gjørme blandet med gress, er en av de eldste former for isolasjon og er fortsatt en av de sikreste. Dette materialet puster godt i sommer og holder i varmen i vintermånedene. Enda viktigere, materialet, mens brannfarlig, brannskader sakte slik at familier i sod isolerte hytter å flykte før han ble skadet. Torv er ikke giftig og, mens skjemmende, er så rikt som bakken under føttene.

Loose Fyll Isolasjon


Løsmasser isolasjon er en av de eldste formene for moderne isolasjon fortsatt i bruk i dag, og fortsatt en av de sikreste. Løs fyllisolasjon benytter biter av cellulose (plantemateriale som tremasse, papir eller bomull) for å fylle området mellom den indre veggen og den ytre huset. Når så mye av dette området er fylt som mulig, er det tett tillukket stengt. Denne metoden gitt giftfri isolasjon som holdt hus varme gjennom hele vinteren. Dessverre er cellulose ekstremt brannfarlig og hus ville lyse opp som en kamp pinne i tilfelle brann. Fyll brukes i løs fyllisolasjon har siden blitt erstattet av en sikrere og mindre brennbart skummateriale.

Blanket Isolasjon


Også kalt glassfiber isolasjon, ble denne formen for isolasjon introdusert i 1962. Denne metoden innebærer å rulle ut fiber laget av glassfiber i store ark enn yttervegger. Fordi disse arkene er laget av glassfiber, er det ingen frykt for brann og studier har vist glassfiber for å være trygt å leve rundt. Denne metoden ble raskt den mest vanlige og i dag teppe isolasjon kan bli funnet fôr de fleste hjem og bedrifter.

Spray Skum Isolasjon


En av de nyere typer isolasjon, ble sprayskum innføres i 1974 som et alternativ til teppet og løsmasser isolasjon. Metoden for isolasjon innebærer sprøyting tett flytende skum inn i områder som normalt blanketed eller fylt med glassfiber isolasjon. Den flytende skum utvider seg og fyller hver sprekk før herding.