Hovudside

Hvordan å jage bort Owls

by Walther

Hvordan å jage bort Owls

Ugler kan være en stor hjelp for et hus fordi de skremme bort eller spise mange av skadedyr som kan plage hjemmet ditt, for eksempel mus eller mindre hekkende fugler som kan bygge reir på huset ditt, slik som svalene. Hvis bosatt ugle truer ditt kjæledyr eller er mer en plage enn en hjelp, kan du forsøke å skremme bort uglen på egen hånd. Aldri prøve å drepe en ugle, fordi denne loven er forbudt i henhold til United States trekkfugl traktaten Act.

Bruksanvisning


•  Ring din lokale Department of Natural Resources eller ditt område US Fish and Wildlife Service for å finne ut lokale lover eller forskrifter om å skremme bort din ugle. De kan gi deg råd om hva du lovlig kan gjøre for å bli kvitt den ugle, samt tilby verdifulle råd.

•  Hold kjæledyr og husdyr, som høner, inne og ansette en profesjonell exterminator å bli kvitt noen gnagere på din eiendom. Ifølge United Wildlife Kontroll nettstedet, er mange ugler tiltrukket av muligheten for et lett bytte. Hvis du kvitte seg med mat, kan uglene forlate.

•  Fjern ugle reir mens uglen er borte og dekke hekkeområde med hønsenetting. Fest ledningen til struktur eller området så uglen ikke kan rive ledningen av og gjenoppbygge reiret.

•  Blås en fløyte eller kaste noe som gjør støy i retning av uglene når du ser dem. Hvis du bor i et landlig område, kan du kjøpe skall sprakk, eller skjell som eksploderer og lage bråk, for 12-måle hagler. Vær forsiktig så du ikke treffer ugle eller du kan skade den.

•  Ansette en lokal skadedyrbekjempelse spesialist til å felle uglen og fjerne det. Du kan være i stand til å gjøre dette selv, men lokale forordninger eller statlige lover krever ofte at en ekspert gjør fangst og flytting for å hindre skade på ugle.