Hovudside

Hvorfor philodendrons gjøre gode Potteplanter?

by Walther

Hvorfor philodendrons gjøre gode Potteplanter?

Spesielt i urbane områder, kan potteplanter hjelpe koble deg til naturen. Texas A & M University anslår innendørs gartnere velge mellom 250 forskjellige planter til å vokse i sine hjem og philodendrons (Philodendron spp.) Er blant de mest populære. Slekten inneholder mer enn 275 arter, fra vinstokker til oppreist planter som kan vokse ganske høy.

Philodendrons Rengjør Air


Alle boliger havn forurenset luft, i henhold til US Environmental Protection Agency. Kilder inkluderer tobakksrøyk, vaskemidler og møbler laget av presset treprodukter. En mangel på ventilasjon i hjemmet gjør dette verre. NASA forskere studert inneklima og oppdaget visse planter rene giftstoffer fra luften ved å trekke luft inn sine røtter der det konverteres til anlegget mat. Det viser seg noen planter er flinkere til å rense luften enn andre og tre varianter av Philodendron laget listen: heartleaf Philodendron (Philodendron scandens "oxycardium"), Selloum Philodendron (Philodendron Selloum) og elefant øre Philodendron (Philodendron domesticum). Heartleaf og elefant øre philodendrons vokse utendørs i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og over, mens Selloum Philodendron vokser utendørs i USDA sone 8b til 11.

Du kontrollere størrelsen


Klatring philodendrons er vanligvis dyrket i hengende potter eller kurver og kan ende opp med å feie gulvet. Kontrollerende vinrankene er en smekk ved å knipe av seksjoner. Selv størrelsen av de større, opprettstående philodendrons kan kontrolleres ved å kutte stilkene tilbake. En annen måte å styre en Philodendron størrelse er ved å ta et tips fra bonsai dyrkere og trimming røttene.

Easy Care


Philodendron artene varierer i hvor mye lys de trenger og mange gjør det bra i en litt lyssky hjørne av huset. Disse plantene krever mindre hyppige anvendelser av gjødsel enn sine sol-vokst fettere. Den Philodendron hovedkravet, som en tropisk plante, er konsekvent fuktig jord. Plant den Philodendron i en kvalitet, fuktighetsbevar potting mix å kutte ned på hvor ofte du trenger å vann.

Lett å distribuere


Sørlendinger holder en sjarmerende tradisjon for å dele planter med venner, familie og naboer og kaller disse delte skattene pass-along planter. Det er lett å delta i tradisjonen når du vokser philodendrons, fordi mange er enkelt å formere seg. Philodendrons kan formeres ved tips og blad bud borekaks. Heartleaf philodendrons kan formeres ved å ta 1-tommers stammen borekaks som inneholder én node og en vedlagt blad, mens andre bare trenger å knipe av en stilk og stikker den i jord.