Hovudside

Hva er navnet på en trompet Plant med forskjellige farger?

by Walther

Hva er navnet på en trompet Plant med forskjellige farger?

Brugmansia og Datura, også kjent som Jimsonweed, er ofte forvekslet med hverandre. Datura er ofte sett vokser i naturen i det vestlige USA langs veikanter og på elveleier. Brugmansia er en stor, tre-aktig plante som er preget av anheng lignende trompetformede blomster som kommer i en rekke farger, inkludert krem, hvit, rosa, gul og fersken. Både Datura og Brugmansia tilhører Solonaceae eller Nights familie, samme familie som tomater og poteter hører hjemme.

Datura Versus Brugmansia


Datura er preget av svært store trompetformede blomster som blomstrer om natten og skrumpe inn og tett tidlig neste morgen. I motsetning Brugmansia, Datura blomster peker oppover. Wildflower Datura er vanligvis hvit og noen ganger blandes med lilla. Brugmansia vokser ofte til størrelsen av små trær. Det er en tropisk utseende plante som er kjent for de store nedover hengende duftende trompetformede blomster som blomstrer hele dagen lang. Det ISNA € ™ t uvanlig for mange Brugmansia blomster til å være i blomst samtidig. Frøbelgene av Brugmansia planter er avlange og henge ned mens frøkapslene på Datura planter er rund eller oval og form på stedet av tidligere blomstrer. Datura frøkapslene er dekket med skarpe torner.

Brugmansia Care


Brugmansia planter krever en betydelig mengde omsorg. Under toppen av vekstsesongen, de trenger hyppig dyp vanning og dra nytte av gjødsel behandling om annenhver uke. Brugmansia er i stand til å vokse til en høyde og bredde på 5 meter eller så store og brede som 10 til 12 fot. Bladene kan vokse til så mye som en fot i lengde. Brugmansias gjør best i full sol, selv om moderat beskyttelse mot høy ettermiddagssolen er gunstig. De gjør best i godt drenert, men fuktig jord som er beriket med en betydelig mengde organisk materiale.

Under toppen av vekstsesongen (våren i høst), planter trenger mye vann og behandling gjødsel annenhver uke. I tillegg til en allsidig gjødsel, planter nytte av blomst-boosting gjødsel med et høyt innhold av fosfor, spesielt i blomstringsperioden. Når plantene slutte trer, er det ikke lenger behov for å gjødsle, og hyppigheten av vanning kan reduseres.

Insekter og skadedyr


Bladlus, mealybugs og whiteflies er vanlige insekt problemer forbundet med økende Brugmansias. Insekt såpe er en effektiv metode for å bekjempe disse problemene insekt. For å unngå å brenne blader, spray planter tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Tomat hornworms og hawkmoth larve er også potensielle problemer med Brugmansia planter. En hawkmoth kan gjøre betydelig skade svært raskt.

Forplantning metoder


For en Brugmansia plante å være tro mot den overordnede anlegget, er forplantning gjøres ved å kutte. Borekaks er hentet fra sovende planter og bør inkludere levende grønn plante vev i tillegg til woody stengler. Borekaks root lett i vann eller når plantet direkte i skitt. Hold jorden jevnt fuktig for unrooted borekaks. Planter er også vokst fra friske frø, men frø dyrket planter aren € ™ t tro mot morplanten.