Hovudside

Utendørs Ornamental Potted Trees

by Walther

Utendørs Ornamental Potted Trees

Utendørs dekorative potte trær gir forrang til en terrasse eller balkong. De er attraktive tilskudd til inngangsparti, gårdsplasser og poolsides. Imidlertid kan ikke alle trær tolerere å bli puttet i lengre tid. Spesial trær som dverg Maples, rose standarder, og frukt som kirsebær eller pære, egner seg til langsiktig pott dyrking.

Japansk Maple Tree


Den japanske lønnetreet, eller Acer palmatum, er en attraktiv, hardfør treet. Container varianter inkluderer Red Dragon, Abagail Rose, Ao hici Gosan, Golden Pond og Shaina. Dypt flikete blader symmetrisk spredt utover fra midtpunktet av stammen på japansk lønn. Bladene er grasiøs og delikat med en koffert som har en moderat glatt bark. Lyse røde løvverk endringer i dyp rødbrun på våren og høsten. Den japanske lønne krever morgen eller sen ettermiddagssol med delvis skygge. Sin jord bør være litt surt, fuktig og godt drenert. Treet vokser i de fleste klima som vest, øst og sørlige områdene fra soner 5 til 8. Den lille rotsystem og langsom vekst gjør den egnet for potting.

Chinese Ornamental Lilac


Native til Øst-Asia, har den kinesiske ornamental syrin treet glatt rødbrun bark med en uregelmessig, rund form som krever periodisk lett beskjæring. Fine, mørkegrønne blader falle bort i høst med ingen fargeendring. Panicles av små, duftende hvite eller elfenben blomster blomstre langs avdelings tips i slutten av våren til tidlig sommer. Den kinesiske ornamental syrin treet krever direkte daglig sollys og fuktig, godt drenert jord, noe som gjør det egnet for en nordlig landskap. Men det er en hardfør, tilpasningsdyktig tre som tåler dårlig jord, tørke, varme og kulde, noe som gjør det hensiktsmessig for sonene 3 til 8.

Japansk Blomstrende Quince Bonsai treet


Den japanske Blomstrende Quince Bonsai treet, kjent som Chaenomeles 'toyo-Nishiki,' er en løvskog som kommer fra asiatiske land som Korea, Kina og Japan. Blomstringen kvede har lyse grønne blader til høsten. Små blomster i en kombinasjon av røde, hvite og rosa blomster erstatte bladverket. De blomstrer i klynger fra det vanskelige, nakne greiner fra senvinteren til starten av våren. I løpet av sommeren, produserer treet frukt kvede, som er gul med en voksaktig hud og en sterk duft. Denne frost hardfør Bonsai er verdsatt i Japan for sin kvede å lage syltetøy. Den vokser opp til tre meter høy og er tilpasningsdyktig til ulike klimaer og er best egnet for soner 8 til 8.