Hovudside

Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina

by Walther

Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina

Fruited kirsebærtrær ikke produserer god kvalitet frukt pålitelig i de fleste deler av Nord-Carolina, ifølge University of North Carolina fylke Extension Office. Heldigvis, flere varianter av dekorative blomstrende kirsebærtrær vokser godt der. Forlengelseskontorlistenes Autumn "(Prunus subhirtella) som den mest kulde, varme og stress tolerant kirsebær. Kontakt din lokale forlengelse kontor for å finne dekorative kirsebær passer for ditt område. Pryd kirsebær varierer mye i størrelse, fra en liten busk til en 40 -foot høyt tre.

Bruksanvisning


•  Plant kirsebærtreet i et solrikt sted, beskyttet mot vind og trekk. Ta 10 til 20 meter mellom kirsebærtrær (avhengig av variasjon) slik at trærne får god luftsirkulasjon.

•  Dig og slå over jorden til en dybde på 14 inches å løsne den. Legg 1/2 pose med kompost og bland den inn med en spade. Legg til mer kompost (opp til 40 lbs.) Hvis jorda er tung leire.

•  Plant kirsebærtreet tidlig på våren. Grav et hull som er dobbelt så bred som kirsebær treets røtter. Sette treet i hullet på den dybden den vokste i barnehagen. Fyll hullet med jord halvveis, presser hardt ned for å fjerne luftlommer. Vanne hull før det er nesten full og la det renne. Fortsett å fylle hullet med jord og fast ned igjen.

•  Vann treet i 20 til 30 minutter under tørkeperioder, spesielt i det første året. Vann oftere i sandkystnære områder hvor vannet renner raskt. Stikke fingeren i jorda å kontrollere fuktighetsnivået. Hold jorden fuktig 3 til 4 inches under overflaten.

•  Topdress kirsebærtreet hver vår med en 03:57 shovelfuls av husdyrgjødsel eller kompost.

•  beskjære kirsebærtreet for å opprettholde en avrundet, tiltalende form. Beskjære tidlig på våren ved hjelp av en beskjæring sag og håndbeskjæringssakser. Beskjære ut noen død ved. Fjern vertikale grener eller grener som gnis og krysser hverandre. Aldri kuttet grener av flush med hovedstammen. Kutte dem ved "krage", som er et lite støt ca 1/4 av en tomme fra hovedstammen.

Tips og advarsler


  • North Carolina klima bidrar til mange sykdommer på prydkirsebærtrær. Ved første tegn på sykdom (hvitt pulver, oransje forderve, svarte flekker eller oser) kontakte en lokal fylke forlengelse kontor for hjelp til å identifisere problemet og finne en løsning.
  • Ikke gi kirsebær treet med ekstra vann hvis ditt område mottar ukentlig nedbør.
  • Kirsebærtrær trenger ikke mye gjødsling. Faktisk kan overfertilizing forårsake sykdom.