Hovudside

Maple Leaf Identifikasjon

by Walther

Rundt et dusin lønne treslag er innfødt til USA, med de fleste av dem i deler av den østlige delen av landet. Maple arter er løvfellende, Shedding sine blader hver høst. De har også frø som vokser parvis overfor hverandre og ligner små "helikopter" som de faller roterer mot bakken. Den beste måten å fortelle Maples hverandre er ved sine blader.

Lapper


Telle flikene på et lønneblad for å hjelpe deg med å identifisere hvilke arter det er. De fleste amerikanske lønn trær har enkle blader, som betyr at det er ett blad på hver stilk. Lønn blader har fliker som mange andre treslag gjøre, med botanikere beskriver en flik som en avrundet del av bladet som forblir udelt til midtpartiet av bladet. Sukkerlønn, en lønn av Nordøst, vanligvis har fem lapper mens svart lønn, et tre som deler sitt utvalg med sukkerlønn, har normalt bare tre separate og forskjellige fliker. Se på bladene av en sølv lønn og du vil se fem lapper, som strekker seg dypt inn i bladet, slik at det ser ut som en åpen hånd. Bigleaf lønn av Pacific Coast er en annen fem-flikete lønn, mens de fleste andre lønn trær har blader med tre fliker.

Fall Colors


Fargen på en Maple Leaf i høst vil hjelpe deg med å identifisere den. Kjøpe en guide til tre identifikasjon og studere beskrivelser av lønn arter, som vil varsle deg om hvilke farger blir bladene under kjøligere dagene av høsten. For eksempel, blader rød lønn vanligvis endre til en skarlagen i høst, mens sølv lønn blader blitt chartreuse eller gul. Ved å vite at bigtooth Maples bli oransje eller rød og sukkerlønn blader blir røde, oransje eller gul, kan du utelukke andre typer og hone på en identifikasjon. I den dype sør, se kritt lønnebladene blir røde. Søk etter den stripete lønn av Great Lakes stater og New England, som har blader som blir gule.

Spesialfunksjoner


Husker noen av de mest åpenbare funksjonene i bladene av visse lønn arter å identifisere dem raskt. Bladene av fjellet lønn og stripete lønn ligne bunnen av en and fot, med en hjerteformet base der bladet kobles til stammen. Box Elder er den ensomme amerikansk lønn med sammensatte blader, med 3-7 separate brosjyrer på hver stilk. Sidene av en svart Maple Leaf normalt bøye nedover og undersiden av bladet føles hårete.