Hovudside

Evergeen Tre Sykdommer

by Walther

Det finnes mange arter av eviggrønne trær. Hver eviggrønt tre har sine egne unike sykdommer og problemer som påvirker vekst og stabilitet.

Arborvitae


Det største problemet at arborvitae treet har er gulfarging av interne nåler. Når gulnet det er nål tap også. Dette skjer vanligvis i høst og er en sesong sykdom.

Fir


Furua utvikler canker sykdom av grenene, stengler og kvister. Disse cankers er en sopp som vokser mellom tre og bark; en sappy substans kan sees når det er cankers tilstede.

Einer


Einer trær påvirkes av sedertre-eple rust som er en geléaktig, sopp gnagsår som utvikler seg i løpet av våren, og vil bli oransje, bustete og slimete. Kabatina tips sykdom på planter er en sopp som dreper tips av grenene; sorte prikker vil være synlig på de berørte nåler.

Pine


Furutrær er påvirket av diplodia tips sykdom på planter som kan identifiseres ved brune, forkrøplet nåler på tuppen av grenene. Dothistroma nål sykdom på planter er et band som utvikler; alt over bandet er død. Sotet mugg er en sopp som ser ut som en svart pels på nålene.

Gran


Grantrær er påvirket av cytospora canker som omkranser grenene og dreper grener. Rhizosphaera nål cast vises som misfargede nåler med svarte flekker.