Hovudside

Typer av frukttrær i nordøst

by Walther

Typer av frukttrær i nordøst

Mens den nordøstlige klima kan være vanskelig for noen planter, er det perfekt for mange ulike typer frukttrær. For å være sikker på at dine frukttrær kan håndtere de harde vintre i nordøst, plante trær på våren, etter siste frost. På den måten kan trærne få rikelig med varm sol hele våren og sommeren, mens de er i sine unge, umodne stadier.

Eple


Epletrær er en av de mest kjente Northeastern frukttre alternativer. Mange forskjellige typer epletrær trives i regionen, slik som Gala, Empire, frihet, frihet, Golden Delicious og Red Delicious. Trærne kan nå opp til 30 meter høy, avhengig av variasjon. De fleste typer av epletrær blomst i løpet av sommeren og produserer sine frukter på sensommeren og gjennom høsten.

Cherry


Kirsebærtrær er en annen populær type frukt som vokser godt i nordøst. Både søte og sure kirsebær trives i regionen. Tenk Stella, Hartland og Empire Francis hvis du er ute etter søte kirsebær varianter. Hvis du foretrekker sure kirsebær, plante Balaton eller Montmorency. Kirsebærtrær produsere vakre blomstene i vår tid, og følg deretter blomster med kirsebær som blir moden i sommer. Kirsebærtrær kan vokse til mellom 6 og 30 meter høy.

Pære


Hvis du liker den skarpe knase av en moden pære, velger pæretrær for Northeastern hage. Pære varianter Bosc, Bartlett eller Gorham trives i regionen. Pærer produserer hvite blomster om våren. Modne pærer er klar til å høstes om sommeren. Pæretrær trives i fuktig, godt drenert jord og mye sollys. Disse trærne vanligvis vokse mellom 12 og 20 meter høy.

Fersken


Peaches er populære sommerfrukter som er dyrebare fordi de fungerer godt i desserter, salater, marinader og som snacks. Fersken med både gult og hvitt kjøtt trives i regionen. Hvis du foretrekker gule fersken, gå med Harrow Diamond, Brighton eller kanadiske Harmony fersken. Når hvit i kjøttet fersken er din preferanse, anlegg Surecrop, Raritan Rose eller Eden varianter. Fersken trær vokser best i fuktig, godt drenert jord og full solen. Avhengig av variasjon du velger, kan fersken trær vokse mellom 10 og 25 meter høy.

Aprikos


Aprikos trær er også ofte funnet i det nordøstlige regionen. Disse trærne foretrekker mye sollys, så velg et utvalg som blomstrer om våren og produsere sine frukter i sommerhalvåret, i god tid før den kjølige temperaturer på høsten. Passende aprikos varianter for Nordøst inkluderer Harcot, Harogem, Harlayne og Goldcot. Aprikos trær generelt vokser mellom 6 og 30 meter høy.