Hovudside

Lawn sykdom behandling

by Walther

Plen sykdommer er ofte forårsaket av sopp, som krever behandling for å gå tilbake plenen til sin opprinnelige prakt. Disse sykdommene spres gjennom sporer som fraktes gjennom vind eller vann, og ofte gi alvorlige symptomer i plenen gress.

Identifikasjon


Soppsykdommer i plenen gress produsere symptomer som flekker på gress, flekker av gult eller dødt gress, frogeye flekker og en farget sopp på gressblader. Siden soppsykdommer foretrekkes av fuktighet, er overflødig vanning en primær årsak til sykdomsutvikling.

Kulturell kontroll


Gode ​​kultur kontroll praksis er ofte en effektiv plen sykdom behandlingsmetode. Bruk lys, hyppig vanning tidlig på dagen så gresset tørker helt ut. Gjødsle er ofte gunstig, men de høyt i nitrogeninnhold bør ikke brukes på plenen gress om våren. Bruk bare lette applikasjoner i løpet av våren og sommeren for å holde gresset grønt og sunt. Klippingen din gress i løpet av høsten vil redusere sannsynligheten for soppskader på tykke matter av gress, spesielt etter snøfall.

Chemical Control


Påføre soppmidler reduserer visse soppsykdomssymptomer, men er mest effektive hvis den anvendes når symptomene er mindre. Kontakt din lokale forlengelse kontor for råd om hvilken type soppdreper som ville være mest gunstig for plenen din.