Hovudside

Hvordan kan jeg rengjøre fyringsolje fra klær?

by Walther

Hvordan kan jeg rengjøre fyringsolje fra klær?

Fyringsolje sølt på klærne resultatene i en fettete rotet med en tung, fyringsolje lukt. Fjern fyringsolje-farget klær så raskt som mulig, så oljen kan også irritere huden din. Fjern fyringsolje fra klær, med hell, ved hjelp av produkter fra hjemmet og tiltak som vil sikre deg fjerne både fyringsolje og dvelende lukt. Hvis varmeoljeutslipp har gått langt utover klærne og påvirker din hjemme, ring brannvesenet som de er rustet til å starte med oljeabsorberende prosessen til et verktøy eller annet selskap kommer til å hjelpe til med å rydde opp.

Bruksanvisning


•  Legg et rent håndkle på arbeidsflaten for å beskytte den fra fyringsolje.

•  Mett fyringsolje flekk på klærne med natron. Den natron vil både absorbere flekken og arbeide for å nøytralisere fyringsolje lukt. Som natron absorberer fyringsolje, børste den av i søpla og erstatte den med en ny anvendelse av natron.

•  Fortsett å oppdatere natron på klærne til det er ikke lenger overføring av fyringsolje til natron. Børst av den siste anvendelsen av natron og kast.

•  Fyll en bøtte med rett hvit eddik og plasserer fyringsolje-farget klær i bøtta, og sikrer de oljete deler er neddykket under eddik. Eddik er en naturlig avfettingsmiddel og deodorizer. Tillate klær for å suge i rett eddik i noen timer.

•  Start en vaskesyklus på vaskemaskinen, fylle vaskemaskinen med det varmeste vannet tillatt for klærne. Legg heavy duty vaskemiddel og 2 ss. av ren vanilje ekstrakt til vaskevannet, etterfulgt av klærne. Vanilje ekstrakt vil takle noen langvarig lukt fra fyringsolje.

•  Kjør klærne gjennom to fulle skyllinger for å fullt ut fjerne vaskemiddel og vanilje ekstrakt. Sjekk for å være sikker på fyringsolje flekken har blitt helt fjernet før du legger klærne i tørketrommelen. Du må kanskje gjenta disse trinnene en gang eller to mer for tungt mettet fyringsolje flekker på klærne.

Tips og advarsler


  • Innbytter maismel, talkum eller salt til baking soda, hvis det er nødvendig.
  • Vask fyringsolje-farget klær av seg selv, selv etter flekkfjerning, slik at du ikke risikerer å overføre noen langvarig flekker eller lukt til upåvirket klær.