Hovudside

Hvordan å beskjære Walnut Trees in Late Summer

by Walther

Hvordan å beskjære Walnut Trees in Late Summer

Valnøtt, kjent botanisk som Juglans, er en slekt av store blomstring og fruiting trær. Noen arter er dyrket spesielt for tømmer trevirke, andre for deres frukt som inneholder spiselige nøtter og andre rett og slett som majestetiske pryd skygge trær i landskapet. Valnøtt trær vokser veldig stor, nå i overkant av 60 meter i høyden og 50 meter i baldakin spredning. Dette kan gjøre beskjæring en utfordring som høye stiger og heis utstyr er nesten alltid nødvendig for beskjæring etablerte trær. Beskjæring din valnøtt tre på sensommeren vil redusere flyten av saft utstrålte fra treet på stedet av beskjæring kutt, men litt frukt kan gå tapt hvis treet er moden og som dyrkes for høsting-stand nøtter.

Bruksanvisning


•  Rengjør kalesjen ved å fjerne eventuelle døde, brutt, syke, sårede eller slip grener. Skjære tilbake til et punkt av sunn tre, plassere kutt på en liten bias 1/4 tomme over en bladnode eller like utenfor den litt hovne gren krage hvor problemet grener skjærer med den overordnede grenen.

•  Thin innsiden av kalesjen, fjerne eventuelle vann spirer som vokser rett opp, sammen med kryssende eller slip grener. Slå opp i kuppelen og tynne eventuelle tette grupper eller snarls av grener som vises som lunger poeng i baldakin hvor frisk luft flyt hemmes og sollys kan slite med å trenge gjennom.

•  Reduser høyden av dårlig grodde trær eller de som støter på et tak linje eller andre hindringer ved å fjerne opp til maksimalt fem meter av vekst fra toppen av kalesjen. Legg alle kutt bare 1/4 tomme over en utadvendt lateral gren for å hindre en permanent flat-top utseende som er unaturlig og lite tiltrekkende. Skjær bort bare oppreist voksende vann spirer fra toppen av kalesjen i senere år.

•  Begrens spredning av kalesjen ved å kutte tilbake terminal tuppen av greinene. Dette er hvor mye av umoden frukt vil bli plassert under den senere sommeren. Fjern opp til, men ikke mer enn 1/3 av grenlengde som ønsket. Plasser kutte 1/4 tomme utover en gren joint eller bladnode.