Hovudside

Slik Paint Grønn Behandlet Wood

by Walther

Slik Paint Grønn Behandlet Wood

Green-behandlet trevirke er trelast som er kjemisk bevart under press med en kromatert kobber arsenat, eller CCA, løsning for å beskytte den mot sopp og insektskader. Fremgangsmåten går ut tre med en lys grønn farge. Green-behandlet trevirke ble ofte brukt i utendørs Konstruksjoner som terrassebord, verandaer og gjerder, men bruken i boligkomplekser ble føderalt begrenset i 2004 på grunn av miljømessige og helsemessige bekymringer. Trykkimpregnering forlater veden fuktig, og maling bør utsettes inntil veden har tørket tilstrekkelig for maling til å følge godt. Følg disse retningslinjene for å male grønn-impregnert trevirke.

Bruksanvisning


•  Tillat nye grønne behandlet tre prosjekter for å tørke i tre måneder før du påfører en finish. Test fuktighetsinnhold ved sprinkling veden med vann. Hvis vannet absorberes raskt, kan veden males eller farget. Hvis det perler eller pytter, vente noen uker og teste tre igjen.

•  Skyll tre med vann før maling. Skrubb skitten områder med en stiv børste og la treverket tørke i tre timer.

•  Bruk av en olje-basert semi-transparent beis, eller en olje-basert primer. Oljebaserte malinger vil hindre de konserverende kjemikalier fra utluting av veden i fuktig vær.

•  Arbeid i håndterbare deler av om lag 50 kvadratmeter hvis du flekker. Påfør et strøk av flekken med en børste, pad, eller rulle. Påfør et andre strøk før den første har tørket helt --- klebrig men ikke våt - for en tykk og slitesterk dekning.

•  Påfør et strøk av en oljebasert primer med pensel, rull, pad eller sprøyte, hvis du velger en malt finish. La primeren tørke helt som anvist av produsenten.

•  Bruk en akryl latex maling til siste strøket. Legg et andre strøk etter den første tørker for en mer slitesterk overflate.