Hovudside

Hjem rettsmidler for rengjøring Vanskelige Soot Film Fra en Tile Floor

by Walther

Sta sot kan komme fra brannskader, og det kan holde deg til dine flislagte gulv. Rengjøring sot kan kreve mer albue fett enn vanlig gulv mopping, men det kan enkelt gjøres med hjem rettsmidler. Fliser må skrubbes og rengjøres forsiktig, uten å bruke stive børster som kan forårsake riper og ytterligere skade.

Hjemmelaget Cleaning Solution


Lage en hjemmelaget renere ved å blande 1/4 kopp natron, 1 kopp husholdning ammoniakk, 1/2 kopp hvit eddik og 1 liter vann i en plastbeholder med lokk. Bruk en myk børste for sta sot flekker, gni vaskemiddelet inn i flisen i en sirkulær bevegelse. For rengjøring fugemasse linjer, bruk en fugemasse pensel. Dette kan fjerne sot mellom flisene. Skyll av din hjemmelagde renhold løsning med rent vann. Bruk gummihansker og vernebriller når du arbeider tett med ammoniakk, da det kan komme inn i øynene når du pusser.

Bleach Solution


En utvannet blekemiddel hjem rette kan bidra til å fjerne gjenstridige sot fra fliser, men du må følge retningslinjene for sikkerhet og bruk hansker samt vernebriller. Blekemiddel kan føre til misfarging, så vær forsiktig når du bruker den rundt kjøkkenskap, teppebelagte områder eller laminatgulv.

Fortynne blekemiddel ved å blande 1/8 kopp flytende blekemiddel med 1 liter kaldt vann i en plastbøtte. Fukt en gammel, men ren klut med løsningen, og tørk flisene. La denne løsningen på i to minutter, og skyll med rent vann. En myk-børste kan komme godt med å skrubbe ut flekker som ikke vil komme ren med en klut.

Eddik Solution


Sta sot vil være synlig på fliser og også i fugemasse linjer. Spray full styrke hvit destillert eddik på fugemasse og la den sitte i fem minutter. Skrubb fugemasse linjene med en gammel tannbørste eller fugemasse pensel.

For å gjøre en eddik-oppløsning som en flis renere, bland tre dråper oppvaskmiddel til en blanding av 1 del hvit destillert eddik, 1 del alkohol og 1 del vann. Påfør denne eddik løsning på flis, la den sitte for ikke mer enn fem minutter, og deretter tørke med rent vann.