Hovudside

Rengjøring Trampoline Pads

by Walther

Trampoliner gir god trening for hvert medlem av familien, men for å holde din trampoline arbeider som ny du skal rengjøre og vedlikeholde det. Renseprosessen er ikke vanskelig hvis du følger noen sunne fornuft rengjøring teknikker.

Ren Rundt Springs


Før du rengjør trampoline mat selv, er det viktig å se på fjærene. Holde dem fri for løv, er skitt eller annet rusk kritisk. Hvis blader og andre elementer har lov til å samle seg rundt fjærene, kan de ruste, svekke dem og sette ekstra stress på de andre fjærer eller trampoline ramme. Av denne grunn bør rustne fjærene skiftes ut.

Velg riktig slange


Etter noen akkumulert skrot har blitt fjernet fra fjærene, begynner å vaske matten. Feie matten for å fjerne rusk og deretter pre-suge den med en hageslange.
Ved hjelp av en høytrykksvasker kan redusere tiden det tar å rengjøre trampoline matten. Hvis du bruker en høytrykksvasker, er det en god idé å rengjøre rammen og fjærer samt trampoline matten. Mens en hageslange kan brukes til å rense fjærene og rammen, produserer en høytrykksslange dyse de beste resultatene.
Hvis det er en betydelig ansamling av smuss og avfall på enten matte eller rammen (for eksempel etter en lang vinter), kan det være nødvendig å bruke en høytrykksvasker i stedet for en slange, selv om man trenger å leie en.

Skape den rette rengjøringsmiddel


Bruk en løsning av såpevann for å fjerne vanskelige flekker og vanskelige flekker.
Furubaserte rengjøringsmidler fungerer veldig bra for matter. Imidlertid kan generelle vaskemidler være et godt alternativ. Bland to deler vann og en del rengjøringsmiddel for generelle rengjøringsbehov. For tunge flekker eller fast på rusk, bruk en en-til-én-forhold.

Tørk Trampoline Mat


Skyll såpevann utenfor matten og la tørke. Bruke håndklær eller pusseskinn kluter å tørke metalldeler på trampoline. Etter at rammen har blitt tørket, fjerne så mye vann som mulig fra matten og la det tørke i solen. Vann vil renne gjennom matten med tiden, men frotté overflødig fuktighet utenfor matten vil redusere tørketiden. Vaske trampoline når solen er på sitt høyeste punkt vil redusere tiden det tar å tørke.