Hovudside

Hvor høy kan en Tulip Tree være?

by Walther

Hvor høy kan en Tulip Tree være?

I tillegg kjent som tulipan poppel eller tulipan magnolia, tulipan treet (Liriodendron tulipifera) er en raskt voksende treet som raskt når høyder på mellom 70 og 90 fot med en stammediameter på mellom 4 og 6 meter. Treet tårn til en høyde på 150 meter eller mer i ideelle vekstbetingelser, selv om mindre kultivarer er tilgjengelige.

Utseende


Tulip poppel har en konisk eller bred søyle vane består av brede, firkantede, etterlater lys-grønn ca 6 inches lang. Den tykke stammen har lysegrå bark. De delikate, skålformede blomster ligne åpne tulipaner og er omtrent 2 til 2-1 / 2 inches lang. Blomstene, som blomstrer om våren eller sommeren, er blek, grønn-gul farget med oransje merkene. Brown, kjegleformede frukter følger blomster i høst.

Sortar


Flere tulipan tre sortar er tilgjengelig i barnehagen handel. Sortar inkluderer kompakte varianter som Ardis og compactum og spraglete Aureomarginatum, et utvalg som vokser til 80 meter høye produserer grønne blader margin med grønnaktig gul. Sjeldne varianter inkluderer Fastigiatum, en smal tre som vokser til å være opp til 60 meter høye med en spredning på ca 20 meter, og nesten rektangulære blader Integrifolium.

Beliggenhet


Tulip treet er opprinnelig fra det østlige USA, vokser fra New England sør til Central Florida og vestover til Michigan. Treet forekommer naturlig i fjell viker, bottomlands og hvor fruktbar, fuktig jord forrang. I landskap, er det tulipantreet noen ganger vokst i golfbaner og høyskoler og andre områder hvor det er stor størrelse kan en eiendel. Treet vokser i US Department of Agriculture Plant hardførhet soner 5-9 i enten delvis sol eller full solen.

Kultur


Tulipan treet gjør best når dyrket i en dyp, fruktbar jord som er holdt konsekvent fuktig. En litt sur jord er ideelt. Treet lider hvis dyrket i varme, tørre områder, og kan utvikle gulnede blader. Se for vanlige magnolia skadedyr, for eksempel magnolia skala og bladlus, som tiltrekker en svart, sotete mold. Vask bladlus unna med såpevann eller frigi rov insekter. Unn skala med hagebruk olje. Arten sprer seg ved frø, selv om sortar må podet.