Hovudside

Den beste tiden å beskjære en Weeping Cherry Tree

by Walther

Den beste tiden å beskjære en Weeping Cherry Tree

Gråtende Kirsebærtrær er kjent for sine lange hengende grener. Treet kan bli opptil 25 meter høy og like bred. Semi-tørke tolerant, må treet vanligvis beskjæring bare å fjerne syke eller ødelagte greiner.

Når å beskjære


Beskjære gråt kirsebærtrær som sent i vinter som mulig for å bidra til å forhindre vinterskader. Treet lagrer næringsstoffer i røttene og stammen i løpet av sin sovende sesongen. Kutte grenene før våren gjør at den kan bruke den lagrede mat for ny vekst.

Hvordan å beskjære


Beskjæring kan gjøres på forskjellige måter. Tynning er når hele skuddene er fjernet fra treet. Ikke alle grenene er fjernet på dette tidspunkt. Omtrent to tredjedeler av grenene bør forbli urørt. Benk beskjæring er når livskraftige skuddene er fjernet fra treet. Benk cutting fjerner all oppover voksende grener, slik at bare de som vokser sidelengs. Denne formen for beskjæring er ikke anbefalt for gråt kirsebærtrær, men kan utføres hvis grenene er smittet eller brutt.

Opprettholde


Når treet har blitt beskjæres til ønsket form og størrelse, må du vente til våren for å se hvor den nye veksten begynner. Hvis sucker skudd begynner å utvikle seg raskt, fjerne dem. Gjødsle og vanne treet for å hjelpe den beholde sin integritet og vekst.