Hovudside

Best Konserveringsmidler for Wood Gjerder

by Walther

Best Konserveringsmidler for Wood Gjerder

Bevare treverket mot vær og insektskader utvider gjerde liv, og budsjettet. Konserveringsmidler kan være fabrikk påført, som kjemisk trykkbehandling; anvendes på tidspunktet du sette opp gjerdet, som kreosot; eller påføres på en årlig basis, som vanntetting væske. Bruker riktig konserveringsmiddel vil hjelpe din gjerdet siste en lang tid, noe som betyr mer tid til å nyte din hage, tun eller eng.

Press-behandlet trelast


Press-behandlet trelast dominerer utendørs byggmarkedet på grunn av sterk beskyttelse det gir mot vær og insektskader. Trelast er mettet i en løsning av kobbersalter under intens trykk, som presser oppløsningen dypt inn i treet. Forbindelser som brukes til 2004 inneholdt arsen som et insektmiddel, men har blitt erstattet av flere formuleringer, den mest vellykkede av noe som har vært alkalisk kobber quat, en blanding av kobber salter og mildewcide soppmidler som brukes i mindre quanities i vaskemidler. Den høye potensialet for kjemikalier utlekking til tilstøtende jord og nedbørsfelt har ført USDA for å forby bruk av trykkimpregnert trelast i økologisk landbruk. Behandlet kan brukes til å inneholde husdyr eller gjerde avlinger bare hvis en barriere har blitt gitt for å forhindre kontakt, og alternativer til trykkimpregnert trelast er sterkt oppmuntret. Det er heller ikke lenger tillatt i produksjon av lekeplass utstyr.

Kreosot og Vanntetting for gjerdestolper


Kreosot, en petroleums forbindelse, kan brukes til å vanntett gjerdestolper når de først er satt i jorden. Maling endene som skal senkes ned i bakken med kreosot eller lignende post-beskyttende forbindelse, og etterlater en kort krage på 1 til 2 inches av kreosot over bakken. Dette vil beskytte innleggene, men igjen på en miljøkostnad, fordi kreosot og dens slektninger forurense grunnvann som de og veden de beskytter alder.

Paint-On Waterproofers og Konserveringsmidler


Maling-on-produkter er sammensatt av USDA godkjent husholdningskjemikalier i et organisk oppløsningsmiddel eller vann base og vanligvis krever årlig program for å opprettholde sin effektivitet. De frastøte insekter, redusere mugg og soppangrep og beskytte mot luftbåren fuktighet. Deres store ulempen er beskyttelse av overflaten, ikke undergound, tre; jordisk kontakt med fuktighet og organismer ofte er i begynnelsen av problemer. Videre disse produktene trenger hyppige søknader for å opprettholde effektiviteten. Bekymring om bidrag av flyktige organiske forbindelser til luftforurensning kan føre til flere vannbaserte produkter.

Bevare Wood gjennom Lumber Choices


Velge fekting tømmer som er naturlig mer vær og insekt motstandsdyktig enn andre typer er et kjemisk fri strategi. Både rød sedertre og svart locust har historiske omdømme for lang tjeneste som fekting, som varer opp til 25 år. Redwood, hvit eik og Burr Oak regnes også som svært holdbar, og fungerer som fekting i 10 år eller lenger. Det amerikanske Department of Environmental Protection lister tre og nonwood alternativer til trykkimpregnert trevirke, blant dem kompositt trelast. Dette er laget av tre sagflis og resirkulert plast. Fortsatt dyrere enn noen varianter av tre og veldig tung, kompositt trelast kan ha begrensede bruksområder for fekting. Vinyl og høy tetthet polyetylen lumbers er mindre kostbart og vises i et økende utvalg av stiler spesielt rundt forstads meter.