Hovudside

Blomstrende Winter Trees i Georgia

by Walther

Blomstrende Winter Trees i Georgia

Georgias plassering i det sørlige USA gir det et mildt klima med varme, fuktige somre og vintertemperaturer i midten av 40-årene, med kystnære områder litt varmere. Snøfall er sjeldne. Disse forholdene gjør at en rekke planter og trær til å trives året rundt i staten. Disse moderate forholdene tillater for vinteren blomstring av flere arter av trær for å gi georgiere en smak av sommer, selv i de kalde månedene.

Blomstring Apricot


Den japanske blomstring aprikos (Prunus Mume) vokser raskt når unge, men bremser når treet er 10 til 12 år gammel. Treet kan vokse til 30 meter høy og kommer i flere vekstmønstre, for eksempel avrundet, oppreist eller korketrekker. Det liker en solrik, godt drenert plassering og sur jord. Blossoms vises på gammelt treverk fra desember til mars, med røde, rosa eller hvite skjermer, ifølge Clemson University. Det kan bli funnet blomstringen i januar i Georgia. Plutselige fryser kan drepe de voksende blomstrer, men. Det bærer en gul frukt som ikke er spiselig

Høst Blomstrende Cherry


Høst blomstrende kirsebær (Prunus subhirtella autumn) produserer mange doble blomster på senvinteren til tidlig på våren og deretter igjen i slutten av høsten og tidlig vinter, ifølge Wilson Brothers Nursery. Den vokser oppreist med en avrundet, spredningsmønster. Treet har en moderat vekst mønster og kan dyrkes i sol eller delvis skygge. Det er motstandsdyktig mot tørke og er et godt valg for Georgias varme somre. Den kan vokse til 40 meter høye.

Cassia treet


Cassia treet (Cassia bicapsularis), også kalt Senna pendula, kan dyrkes i USDA sone 8 i Georgia, ifølge Floridata. Det er en viltvoksende eviggrønne som kan blomstre rundt høytiden med lyse gule blomster, men frost vil påvirke sin blomstrende evne i løpet av vinteren. Den foretrekker full sol og sandjord og er salt-tolerant for kystområdene. Klemming tilbake av de unge skuddene vil oppmuntre blomst produksjon.

Loquat


Den loquat treet (Eriobotrya japonica) er også kalt den japanske plommetre. Det er en eviggrønn, fruktbærende tre med store, stive blader som kan vokse i USDA sone 8 til 10, som omfatter den sørlige halvdelen av Georgia. Dette treet produserer små, søte, avrundet frukt hvis avkastning kan variere fra år til år, avhengig av temperatur. Den loquat treet vil blomstre sent på høsten og tidlig vinter, modning sin frukt i vintermånedene, ifølge Texas A & M University.