Hovudside

Husstand Sikkerhetstips

by Walther

Husstand Sikkerhetstips

Ditt hjem er kanskje ikke så trygg som du tror. Henhold til Home Safety Rådet, hjem relaterte skader står for nesten 20.000 dødsfall og 21 millioner medisinsk besøk hvert år. Det er mange skjulte farer rundt hjemmet. Alt fra griller til lyspærer kan være skadelig for deg og din familie hvis den ikke brukes riktig. Følg disse tipsene for å sørge for at hjemmet er et trygt sted å bo.

Vindu Sikkerhet


Beskytte barna i husholdningen din ved å bruke vinduet vakter eller vindus stopper. Foreldre bør installere dem for å hindre barn fra å falle ut av vinduer. Pass på at vinduet vakt kan komme seg lett med en voksen i tilfelle brann. Når du installerer vinduet stopper, sørge for at windows ikke kan åpne mer enn 4 inches. Ikke avhengig av skjermene for å holde barna fra å falle ut vinduene. Også, hvis kjæledyret liker å sitte i vinduskarmen, vurdere å bruke et vindu vakt. Hvis du har et vindu som åpnes fra toppen og bunnen, bruker toppen.

Utendørs Summer Fun Safety


Bruk hjelm og annet beskyttelsesutstyr sikkerhetsutstyr når sykling, skateboard, skøyter, ridning scootere eller hester for å forebygge skader i tilfelle en ulykke. Ikke ta med utendørs trekull griller inne fordi kull produserer kullos, som kan være dødelig. Når du spiller baseball bruker batting hjelm med ansikts vakter og mykere enn standard baseballs å forebygge skader. Vær forsiktig når du spiller gjemsel. Noen ganger barn krype inni kister, kjøleskap, frysere og kjølere, og de kan kveles. Fjerne dem fra din eiendom eller sette barnesikring låser på dem.

Crib sikkerhet


Plasser babyer på ryggen å sove for å redusere risikoen for kvelning og krybbedød. Du kan også forhindre kvelning ved å ikke plassere puter i sengen. Dette inkluderer bruk av en pute som en madrass eller propping en babyens hode eller nakke på den. Vær forsiktig med gapene mellom deler av crib inkludert ødelagte lamellene. En babyens lille hodet kan passere gjennom og sette seg fast. Babyer kan også bli kvalt i rommet mellom den side av vuggen, og en madrass. Gapet mellom de to skal aldri være større enn to fingre. Også unngå å sette en barneseng i nærheten av et vindu eller blind fordi babyer kan kvele på den blinde er ledninger eller gardin.

Elsikkerhet


Se etter tegn på elektriske problemer på en jevnlig basis. Noen kjennetegn er dimming av lys, blåst sikringer eller hyppige kretsbryteren utløses. Pass på at røykvarslere er installert i hver etasje, og at de fungerer ordentlig. Prøv å unngå å bruke skjøteledninger når det er mulig. Spesielt unngå å bruke dem til å drive energi griser som klimaanlegg. Bruk kun lyspærer som er riktig wattstyrke for lysarmaturer og lamper. En høyere effekten pære du degradere ledningene.