Hovudside

Lucky Bamboo Pot Størrelse

by Walther

Lucky Bamboo Pot Størrelse

Vannet anlegget, vanligvis kjent som heldig bambus, tilhører Dracaena slekten og er ikke en ekte bambus. Dracaena sanderiana er de mest dyrkede arter av heldig bambus, men planteentusiaster noen ganger velge ett av fem andre arter. I den kinesiske kunsten feng shui, er dette anlegget sies å gi lykke til alle som vokser det.

Økende Lucky Bamboo


Bruk hvilken som helst liten vase, vann glass eller potten uten dreneringshull for anlegget ditt. Mange foretrekker å dyrke denne planten i en glassbeholder så røttene er synlige. Hell flere spiseskjeer med fin grus inn i beholderen og deretter rote i bunnen av anlegget i det å holde den fast. Fyll beholderen med ½ cm til 2 inches av vann og endre vann hver uke.

Exact Pot Størrelse


Mange stiler av potter er tilgjengelig som er aktuelle for voksende din heldig bambus plante. Mange er små keramiske eller glass potter eller vaser som varierer i størrelse. Typiske størrelser inkluderer potter som er 3-5 / 8 cm høy med en 3-tommers åpning; 1-5 / 8 inches høy med 4 inches bred; 3 inches høy med 4 inches bred; 4 inches høy med 5 inches bred. Som planten vokser høyere, kan du velge en større beholder.

Gjødsel og vann behov


Nettstedet Lucky Bamboo sier at denne planten trenger ingen gjødsel, men andre kilder er uenige. For eksempel, nettsiden Esprit de Isle anbefaler å bruke en høy nitrogen flytende plante mat. Rent, friskt vann uten klor eller fluor er viktig for helsen til heldige bambus planter. Velg filtrert flaskevann eller vann fra friske fjellbekker. Hvis din godt vann inneholder spormengder av jern, er dette mineralet gunstig til heldige bambus planter.

Miljømessige behov


Heldige bambus planter trives i innendørs områder som får lite lys eller lys, indirekte solen. Holde omgivelsestemperatur mellom 45 og 90 grader Fahrenheit og beskytte denne tropisk plante fra frysepunktet. For mye direkte sol kan føre til at bladene å gulne eller wilt: Hvis dette skulle skje, endre vann og flytte den til et sted med mindre sollys. Dessuten gir det en halv styrke fôring av høy nitrogengjødsel.