Hovudside

Hvordan å stramme en Kohler tappekran

by Walther

Når en Kohler tappekran blir løs, ett av festeringer under kranen trenger innstramming. Hvis du ser under vasken din vil du se disse festeringer. Hver Kohler tappekran har dem, og de er litt annerledes enn andre tappekran montering nøtter. Konsollene skru på kranen skaft og de inkluderer skruer du kan stramme til bidra til å sikre kranen til vasken toppen. En rask tur eller to holder vanligvis kranen på plass.

Bruksanvisning


•  Finn monteringsringen under kranen. Hvis du har et enkelt håndtak kjøkkenkran, er det bare én brakett rett under kroppen av kranen. Hvis du har en dobbel håndtak tappekran, er det en ring under hvert håndtak. Finn ringen for den delen som er løs.

•  Drei monteringsringen før det trekker opp i flukt med vaskemaskin under den. Denne ringen må tres på akselen under kranen for å sikre kranen til benkeplate.

•  Trekk til skruene i monteringsringen med en skrutrekker inntil braketten skyver vekk fra ringen og fast holder kranen på plass. Det er to skruer på hver ring.

•  Gjenta trinnene på hver del av kranen som er løs. Dette inkluderer kranen tut og håndtak, hvis kranen har dobbel midt sett eller utbredt håndtak.

•  Fortsett å stramme braketten og skruer som nødvendig for å opprettholde en stram installasjon.