Hovudside

Curling Blader på Dogwoods

by Walther

Curling Blader på Dogwoods

Dogwood trær produsere blader som er en lys grønn når de er friske. Disse bladene er lang og smal, med poeng på slutten, og kan vanligvis komme rundt 3 til 4 inches lang. Disse typer trær kan finnes i hele det østlige USA. Hvis bladene krøller på din kornell, er de sannsynligvis gi etter for enten en sopp eller en skadedyrangrep, og dette kan gå ut over helsen til treet.

Discula Anthracnose


En av de vanligste årsakene til blad curling på Dogwood trær, er Discula anthracnose en sopp infeksjon som kan angripe dine blader i første del av vekstsesongen. Denne infeksjonen streik så snart som blomster og knopper åpne og skaper små lilla flekker på ansiktene til curling blader. Denne infeksjonen forvrenger vev av bladene, og tvinger den til å krølle seg, og vil til slutt føre deler av bladene til å falle ut, og etterlater hull. Selv om skaden ikke vil være alvorlig, er infeksjonen nok til å forlate kornell ser mindre enn sitt beste.

Spot Anthracnose


Spot anthracnose er en annen infeksjon som vil angripe bladene av din kornell i den tidlige delen av våren. Denne infeksjonen er også ødeleggende for nyåpnede knopper og kan føre til små lilla flekker etterfulgt av curling. Det kan spre seg raskt til andre bladene på treet, forårsaker dem til å dø, og kan til og med reise til bladene på nærliggende trær. Grener og stammer av Dogwood treet kan også bli smittet.

Kimmel


Ulike typer mugg kan også føre til at bladene på din kornell treet å wilt og curl. Hvis du har pulveraktig mugg på bladene, er det sannsynligvis på grunn av en tilbakevendende infeksjon. Mugg kan vokse over noen år og kan ødelegge den generelle helsen din Dogwood. I tillegg til å bøye bladene over i en curling posisjon, vil det også svekke treet, minske sine sjanser til å overleve kalde perioder eller lengre tørkeperioder.

Hindre Leaf Curling


De fleste årsakene til curling kan forebygges gjennom riktig pågående omsorg. Du kan plante din Dogwood ved siden av andre sortar som er motstandsdyktig mot mugg, og du kan sørge for at trærne får riktig mengde mat og sollys. Hvis trærne er fortsatt visner og bladene fortsatt curling, kan du spraye dem med soppdreper for å bli kvitt infeksjoner og sopp som tvinger bladene til å krølle seg.