Hovudside

Hvordan sette opp en Nanny Cam

by Walther

Hvordan sette opp en Nanny Cam

En barnepike cam, kort for barnepike kamera, er en mindre type sikkerhet kamera som foreldre ofte installere i sine hjem uten kunnskap om barnets omsorgsperson. En barnepike cam er ment å være skjult fra visningen, og er ofte produsert på innsiden av en annen vanlig husholdning objekt - for eksempel en klokke eller en vegg henger - som lar foreldre å vise barnet og omsorgsperson for å sikre at barnet blir tatt vare på og ikke ignoreres, mishandlet, eller misbrukt. Faktisk er en nanny cam ansvarlig for å avdekke mange tilfeller av omsorgssvikt eller overgrep på den delen av en omsorgsperson, selv om mangel på avanserte teknologiske evner i kameraene har ofte blitt tilskrevet feilaktige beskyldninger om det samme i barnepiker som ellers var å gjøre jobben sin skal. Av denne grunn er det lurt å kjøpe en bedre kvalitet barnepike cam, slik at du kan være sikker på at du får et nøyaktig bilde av hva som skjer i hjemmet når du ikke er der for å føre tilsyn. Hvis du er interessert i å kjøpe og bruke et slikt kamera, les videre for å lære hvordan du setter opp en barnepike cam:

Bruksanvisning


•  Kjøp en Nanny Cam

Barnepike cams er tilgjengelig fra mange forskjellige forhandlere på en lang rekke priser, avhengig av egenskapene du ønsker. Gjennomsnittsprisen for en billigere barnepike cam varierer mellom $ 25 og $ 50, mens bedre kvalitet kameraer detaljhandel for rundt $ 150 til $ 250. Barnepike cams kan finnes på de fleste baby- og barnerelaterte butikker, inkludert Babies R Us, og er også tilgjengelig på nettet. Å velge en barnepike cam som passer best til dine behov og ditt budsjett, vurdere å kjøpe en barnepike cam fra en frakoblet forhandler, hvor du kan snakke med en kontorist, og lære mer om de ulike alternativene er tilgjengelige for barnepike cams de har for salg.

•  Finn et sted å gjemme den Nanny Cam

Det beste stedet å skjule barnepike cam ville være i et felles område av huset, der barnet og hans eller hennes barnepike tilbringer mesteparten av sin tid. For de fleste familier, ville dette være familien eller i stuen, barnets lekerommet, eller barnehagen. Det kan være lurt å vurdere å investere i mer enn én barnepike cam, slik at du kan dekke flere kvadratmeter over ditt hjem.

Still barnepike cam opp et sted høyt, over øyehøyde. På toppen av en hylle, bokhylle, eller underholdningssenter vil være et godt valg. Noen barnepike cams kan også henges på veggen, avhengig av elementet som brukes til å skjule enheten. For disse barnepike cams, vil du ønsker å henge elementet like over høyden din, så barnepike cam har et godt inntrykk av hele rommet. Ikke plasser andre elementer for nær barnepike cam, og sørge for at ingenting er foran kameraet for å hindre at barnepike cam syn blir formørket.

•  Sette opp Nanny Cam

Når du har funnet et sted, må du stille inn barnepike cam opp for bruk. De fleste barnepike cams er batteridrevet, så husk å sjekke for den type batterier du trenger for å drive cam før du tar den hjem. Etter å ha installert batteriene, må du koble senderen til den enheten som skal spille media at barnepike cam fanger. De fleste barnepike cams arbeide med din videospiller, DVD-opptaker (ikke en typisk DVD-spiller), og selvfølgelig hjem datamaskinen. Mange barnepike cams arbeider også med TiVo eller DVR-enheten, så vel. Uansett hva du velger, vil det må være ganske nær, som du trenger for å feste senderen (vanligvis en USB-kabel) mellom de to enhetene. Du kan kjøpe USB-kabler i lengre lengder på din lokale maskinvare butikk, med noen USB-kabler som strekker seg så langt som 500 meter. Husk at jo lenger vekk fra opptaksenheten din barnepike cam er, jo vanskeligere vil det være for deg å skjule USB ledningen fra nettstedet.

Merk: Hvis du bruker datamaskinen som opptaksenhet, vil du sannsynligvis trenger å installere programvare som kan fange opp og spille av opptaket på datamaskinen din. Barnepike cam vil trolig omfatte all programvare du trenger, men husk å spørre selgeren i butikken hvor du kjøper den barnepike cam hvis du trenger å kjøpe ekstra programvare.

Hvis du bruker din videospiller eller DVD-opptaker som opptaksenhet, husk at du må sette inn en ny tape eller blank DVD hver gang du ønsker å ta opp noe på barnepike cam.

•  Test din Nanny Cam

Når du er tilkoblet, slår barnepike cam på. Du må også slå på opptaksenheten for å fange noen opptak for senere visning. Flytte rundt hjemmet mens barnepike cam opptak, slik at du kan se hvor godt den registrerer. Du må kanskje gjøre justeringer til barnepike cam beliggenhet hvis utsikten er blokkert, eller hvis barnepike cam har problemer med å spille inn et bilde.

Husk at du må stille inn enheten til å ta opp før du forlater hjemmet for barnepike cam å fange noen bilder eller video, eller ellers din barnepike cam vil være ganske ubrukelig for overvåkingsformål.

Tips og advarsler


  • Vurdere å investere i overskrivbare DVD-er hvis du bruker en DVD-opptaker som opptaksenhet. Dette vil gjøre deg i stand til å tape over tidligere brukte DVDer etter visning, og spare deg for en betydelig sum penger i det lange løp.
  • Det er et stort problem for personvern brudd med barnepike cams. Aldri installere en barnepike cam i et rom som ville bli betraktet som private, som et bad eller en annen enn barnets soverom. Selv om du tar opp din barnepike for sikkerhetsformål uten deres kunnskap, de har fortsatt et nivå av forventning med hensyn til personvernet som må vedlikeholdes. Ikke krysse denne grensen.
  • Mange barnepiker, spesielt de som jobber gjennom et byrå, vil nekte å jobbe for deg hvis du installerer en barnepike cam i ditt hjem. De kan kreve at du registrerer en kontrakt lovende ikke å bruke noen opptaksutstyr i hjemmet ditt. Hvis du ønsker å bruke en barnepike cam, ikke signere noen kontrakt eller gi noen løfter som du ikke vil installere en barnepike cam; når du gjør dette løftet, er du krysset inn ulovlig territorium ved hjelp av en barnepike cam, uansett. Dessuten, en barnepike som nekter å jobbe med en barnepike cam i stedet er sannsynligvis ikke en barnepike du ønsker å vurdere å ansette - hvis de har noe å skjule, har de ingen grunn til å beskytte din bruk av en barnepike cam. Sjefen din holder styr på deg mens du er på kontoret, tross alt; hvordan er en barnepike cam annerledes?